1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3h-do 8h
5. Vaš Discord: laskegg
6. Vaše ingame ime: Laske Zemunac
7. Vaš ID:54614
Dodatne informacije
Leader za The Families Gang..
1.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje).
Zeleo bih biti Lider The Families Gang-a kako bih bio sto aktviniji lider i raditi akcije poput:
- FZ Raid
- 24/7
- GunStore
- Talacke
I dosta bismo turfovali.Zelim dodati da nikad nisam bio Leader, ali imam veoma dobro iskustvo u tome jer sam u dosta Organizacija bio HC pa bi mi to veoma pomoglo.
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Kao Lider Ove Organizacije Mislim da bi vodio najduzi,najbolji,najjaci,najaktivniji Mandat.
Hteo bih se oprobati u Lider poziciji kao sto sam se oprobao u HC poziciji.
Kao Lider bio bih spreman da sve ucinim da postanem Lider i da napravim najbolji mandat, ne samo to vec da imamo najboli rp!
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
HC-evi bi bili primer novim ljudima u organizaciji i veoma bi pomagali da bude sto bolji RP.
Kao Lider ne bih dozvoljavao nikom da udje preko veze ili da preko veze dobije HC-a.
Svako ko zeli u Organizaciju mora imati bar:
5 Godina IC .
12 OOC Godina.
Dobro Poznavanje RP Pravila.
SRECNO SVIM KANDIDATIMA!!!!!!
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3h-do 8h
5. Vaš Discord: laskegg
6. Vaše ingame ime: Laske Zemunac
7. Vaš ID:54614
Dodatne informacije
Leader za The Families Gang..
1.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje).
Zeleo bih biti Lider The Families Gang-a kako bih bio sto aktviniji lider i raditi akcije poput:
- FZ Raid
- 24/7
- GunStore
- Talacke
I dosta bismo turfovali.Zelim dodati da nikad nisam bio Leader, ali imam veoma dobro iskustvo u tome jer sam u dosta Organizacija bio HC pa bi mi to veoma pomoglo.
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Kao Lider Ove Organizacije Mislim da bi vodio najduzi,najbolji,najjaci,najaktivniji Mandat.
Hteo bih se oprobati u Lider poziciji kao sto sam se oprobao u HC poziciji.
Kao Lider bio bih spreman da sve ucinim da postanem Lider i da napravim najbolji mandat, ne samo to vec da imamo najboli rp!
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
HC-evi bi bili primer novim ljudima u organizaciji i veoma bi pomagali da bude sto bolji RP.
Kao Lider ne bih dozvoljavao nikom da udje preko veze ili da preko veze dobije HC-a.
Svako ko zeli u Organizaciju mora imati bar:
5 Godina IC .
12 OOC Godina.
Dobro Poznavanje RP Pravila.
SRECNO SVIM KANDIDATIMA!!!!!!