By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Decko nemoj da se pravis pametan kad nisi,pov dostavi kad ti je puklo i okej ove slike mozes macku o rep da okacis,pogledaj video sta si izjavio neposredno prije nego sto si uradio F1 x1. Zasto bih uradio LTA kad nemozete da me kidnapujete uzeli bi mi pusku snajper 15metaka za snajper i 200 metaka za pusku koji su drzavni nisam ja platio pa da kukam za njih sto bih radio latinicu namerno.
2. Puko mi je internet i vratio sam se na mestu nastanka vas nije bilo.
3. Nisam ja kidara momak.
Dokaz : 1.2.
Ostavljam adminu da odluci nije problem da lezim al ste bedni druze sto mislite da je sve namerni LTA a nikad ne uzimate u predvid pucanje net-a nego vama je bitno samo da placete ko mala deca uuu vidi ga ovaj LTA palite se ko deca,ustvari mozda ste i deca.Vama je jedini uspeh u zivotu ako okacite nesto na forum i kao vidi ovi uvek rade LTA. Decoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ovo kaj si dostavil je 5 min nakon ovoga kaj se dogodilo, ovo ti nis ne moze pomoc trebas pov1. Zasto bih uradio LTA kad nemozete da me kidnapujete uzeli bi mi pusku snajper 15metaka za snajper i 200 metaka za pusku koji su drzavni nisam ja platio pa da kukam za njih sto bih radio latinicu namerno.
2. Puko mi je internet i vratio sam se na mestu nastanka vas nije bilo.
3. Nisam ja kidara momak.
Dokaz : 1.2.
Ostavljam adminu da odluci nije problem da lezim al ste bedni druze sto mislite da je sve namerni LTA a nikad ne uzimate u predvid pucanje net-a nego vama je bitno samo da placete ko mala deca uuu vidi ga ovaj LTA palite se ko deca,ustvari mozda ste i deca.Vama je jedini uspeh u zivotu ako okacite nesto na forum i kao vidi ovi uvek rade LTA. Decoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo