Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12169
Players nickname
Pablito Kockalone
Administrators nickname
Mihailo Escobar
Date
Apr 7, 2022
Time
22:14
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0IDEq7Gxl98&t=2s

Hey Pablito

Participant
Leader of unofficial org
Kao sto vidite ljudi me ubijaju , dolazi admin dize me tek kaze da se nastavlja Role play on odlazi (speca) nedozvoljene radnje u green zoni sto je po njemu ok. Zelim da admin bude kaznjen.

Haubica

Player
Player
isto tako kad kazem treba mi admin hitno brat napise razlog ja napisem kaze razlog i nikad ne dolazi al sve u svemu mislim da si u pravu nisu imali medkit niti bilo sta sto bi moglo da te digne al sa druge strane ti si trcao dok su ti bile puske na glavi

Ari Kisha

Player
Player
Kao sto vidite ljudi me ubijaju , dolazi admin dize me tek kaze da se nastavlja Role play on odlazi (speca) nedozvoljene radnje u green zoni sto je po njemu ok. Zelim da admin bude kaznjen.
I ja mislim da admin Mihailo treba bit kaznjen.Mogo si da izbegnes da te robaju al doso admin i revive te ne razumem zasto te je on digno jel im on prijatelj ili sta?Juce ja sam si stajo kod mene u hq i zvao sam admina da dodje da vidi to sto prekrsuju geto pravilo 1.4.On doso Mihailo i kaze mi to ti nije hq i reko mi je ja neznam ko je tebe primio u ballase ja mu kazem ja neznam ko je tbe primio za admina.I onda doso je opet i kaze moja greska ovo je hq.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom