Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal G.P 1.1, G.P 1.4 | Ady Benz

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34413
Players nickname
Maki Armani
Administrators nickname
Ady Benz
Date
Jul 10, 2024
Time
12:00
Proofs
https://prnt.sc/8OuQmphOuTY_

Maki Armani

Participant
Leader of unofficial org
Poštovani Administratori,

Pišem vam u vezi mog nedavnog bana zbog optužbe za twinkanje. Želim da objasnim situaciju i molim vas da razmotrite moj slučaj.

Naime, na istom Epic Games nalogu, nalaze se dva različita GTA V naloga moj i bratov. Razlog zašto delimo isti Epic Games nalog je taj što nam je bilo preskupo da kupujemo igru dva puta, pa smo odlučili da igramo na odvojenim GTA nalogima preko istog Epic Games računa.

Moj brat i ja koristimo različite GTA naloge i nikada nismo zloupotrebljavali sistem na bilo koji način. Naše igre i aktivnosti su potpuno odvojene i svaki od nas ima svoj "main" nalog. Nisam bio svestan da bi to moglo dovesti do nesporazuma ili kršenja pravila servera.

Iskreno vas molim da razmotrite moju situaciju i ukinete moj ban. Nikada mi nije bila namera da prekršim pravila servera, već sam samo želeo da uživam u igri sa svojim prijateljima. U budućnosti ću se potruditi da budem još oprezniji kako bi izbegao ovakve nesporazume.

Unapred hvala na razmatranju mog apela.

Maki Armani

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, potrebni su dokazi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom