Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Los Santos Police Department | Jovan Sajanac | 40412

Rejected
Status
Not open for further replies.

Jokili01

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Jovan
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona: UTC +1
4.Prosek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: josa001
6. Vaše ingame ime: Jovan Sajanac
7. Vaš ID: 40412

1. Lider za:

• LSPD (Los Santos Police Department)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

• Unapređenje sigurnosti u zajednici: Kao lider LSPD-a, želim da doprinesem boljoj zaštiti i sigurnosti građana Los Santosa. Moje iskustvo kao čuvar zatvora u DOC-u omogućava mi da razumem važnost pravilnog sprovođenja zakona i zaštite građana.
  • Jačanje timske dinamike: Smatram da je ključ uspešnog LSPD-a snažna timska dinamika. Želim da uvedem nove strategije obuke i usmeravanja kako bi svi članovi tima efikasno sarađivali, bili motivisani i posvećeni misiji LSPD-a.
  • Poboljšanje RolePlay iskustva: Želim da osiguram da LSPD bude sinonim za visokokvalitetan RolePlay. Planiram da uvedem realističnije i složenije situacije koje će testirati veštine i kreativnost svih učesnika, kako bi svi igrači imali što autentičnije i uzbudljivije iskustvo.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Moj glavni savet za poboljšanje RolePlay-a u LSPD-u je da se fokusiramo na autentičnost i detaljnost u svakoj situaciji. To znači da bi svaki član tima trebalo da se trudi da svaku interakciju učini što realnijom, bilo da se radi o običnom patroliranju ili o specijalnim operacijama. Takođe, planiram da uvedem redovne RP treninge gde ćemo vežbati različite scenarije i razvijati strategije koje će dodatno obogatiti igru za sve učesnike.

Bigy One

Player
Player
Odbijeno !

Maksimalan broj kandidata, vise srece drugi put.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom