Receno mi je zasto je odbijena prosla zalba ovde: Rejected - Korupcija | Carlos Malchiny
Pa postavljam drugu i drugi pov ovde: Watch Desktop 2024.08.10 - 01.22.20.13 | Streamable
Evo i dokazi da su ljudi banovani zbog bolo mods diskorda:
A i samo 1 dokaz a ima ih jos da su ljudi bili banovani zbog nedozvoljenih diskorda:
Laku noc.
Pa postavljam drugu i drugi pov ovde: Watch Desktop 2024.08.10 - 01.22.20.13 | Streamable
Evo i dokazi da su ljudi banovani zbog bolo mods diskorda:
Rejected - unban appeal Pc check | Eldar sicario
Draga administracijo, dobio sam ban za Pc check. Pao sam Pc check zato sto sam imao ne dozvoljene servere za modove (Bolo mods) i mozda jos neki od servera koje imam, nisam znao da je taj server/ serveri ilegalan ali nisam nista od ilegalnih stvari instalirao sto su i admini videli na Pc checku...
gta5grand.com
Rejected - PC-Check | Lucas Goat
Dobar dan postovana Administracijo, Veceras sam bio na Pc-Checku i pao sam zato sto sam imao discord server zvani Bolo Modz u kojem je bio jedan ne dozvoljeni redux, za to se iskreni jako kajem zato sto to nisam primetio i jednostavno samo zeleo da buden na tom serveru da gledam kada izbace nove...
gta5grand.com
Approved - Generalno Pravilo 4.1 | 9464 14542 6127
Dobro vece, ID 9464 koji je ujedno i leader ballasa, 14542, 6127 se nalaze na ilegalnom Mods Discordu zvanom Carlo Gambino Mods, i zamolil bum da budu kaznjeni za to. Evo ih i POV-ovi 9464 14542 6127 Usvojen
gta5grand.com