Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Families | Jovan Sajanac | 40412

Rejected
Status
Not open for further replies.

Jokili01

Player
Player
Joined
Mar 11, 2023
Messages
14
1. Vaše ime IRL: Jovan
2. Vaše godine:18
3. Vremenska zona: UTC +1
4.Prosek online po danu: 5-9h
5. Vaš Discord: josa001
6. Vaše ingame ime: Jovan Sajanac
7. Vaš ID: 40412


Dodatne informacije

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Želim da budem lider The Families jer imam jasnu strategiju za jačanje organizacije. Verujem da mogu da usmerim članove ka boljem timskom radu, razvijanju discipline i stvaranju organizacije koja je prepoznatljiva po svojoj snazi.
2.2 Posvećen sam ovoj organizaciji jer sam već proveo značajno vreme unutar nje, upoznao sam se sa njenim izazovima i prilikama. Moje iskustvo u različitim ulogama unutar RP-a mi omogućava da prepoznam šta funkcioniše i gde su potrebne promene. Kao lider, mogu da prenesem svoja znanja i iskustva na druge članove, čineći organizaciju još jačom.
2.3 Želim da uvedem nove i kreativne scenarije u organizaciju, koji će podići kvalitet RolePlay-a na viši nivo. Moj cilj je da stvorim dinamično i uzbudljivo okruženje gde članovi imaju priliku da izraze svoje talente i veštine, a istovremeno doprinesu rastu i ugledu The Families. Verujem da kroz takav pristup možemo postati vodeća sila na serveru.

Moje savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

  1. Bolja Komunikacija: Uspostaviti redovne sastanke unutar organizacije gde se svi članovi mogu okupiti, podeliti ideje i dati povratne informacije. Ovo bi pomoglo u boljoj koordinaciji i izgradnji zajedničkog cilja.
  2. Raznovrsniji Scenariji: Kreiranje raznovrsnijih RP scenarija koji uključuju interakcije sa drugim organizacijama i frakcijama, što bi povećalo dinamiku igre i dovelo do zanimljivijih i nepredvidivih ishoda.
  3. Motivacija i Nagrađivanje Aktivnosti: Uvođenje sistema nagrađivanja za članove koji se ističu u RP-u. To bi moglo uključivati unapređenja, specijalne zadatke ili bonuse, čime bi se dodatno motivisali igrači da budu aktivni i kreativni.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom