Cao Mujo/Abrahame ovo pisem jer je milanu forum banovan. Milanove rijeci koje je on hteo da ovde napisem: Postovanje Mujo/Abrahame ko god da cita, vec znate situaciju da sam vam lago u jednoj zalbi te ste mi Perma banovali Forum. Razlog laganja je jer je jedna administratorka meni rekla da napisem da je sikter bio black listovan iz admina zbog stalkanja sta i sam znam da nije istina ali sam joj poverovo jer sam bio naivan. Ona je rekla da ce mi 100% odobrit zalbu jer sam napiso da je sikter bio black listovan iz admina. Ja sam joj povjerovo i posto sam thread nakon toga je ona odma izasla iz call te mi rekla da mora ic i da nemoze pricat samnom te je ona nastavila svoju admin duznost i skuzio sam da me lagala. Svaki covijek radi greske, ne postoji covek koji nikada u zivotu nije nikada nesto krivo napravio te mislim da bi bilo ljepo da mi date drugu sansu jer ste drugim banovanim igracima davali druge sanse. Stvarno se kajem sto sam vas lagao i stvarno mi je toga zao jer sada vidim kolko je forum bitan. Vodim nivo 4 familiju zvanu Inferno sa 90+ clanova te bi hteo zatraziti neformalnu da svi imamo zabavu ali vi nas tu sprijecavate jer mi necete unbanovat forum pa vas pitam u cijelo ime familije da mi unbanujete forum i da mi date drugu sansu kako bi mogao razveseliti moje ljude u familiji i kako bi mogli radit razne akcije od robanja po getto do osvajanja Informala itd. Kao sta vec sami znate tesko je imati familiju sa 90+ clanova i ne imati neformalnu jer su tu uvijek pitanja "Mozemo robat, Ajmo na informal" te mi je glupo rec NE jer nemamo neformalnu ali to moram uraditi. Molio bih vas stvarno da mi date jos samo JEDNU sansu da se dokazem da nisam takav kako mozda vi mislite da jesam i da vas ocu lagat. Kajem se svih greska koje sam napravio u svojoj grand krarijeri pogotovo greske di sam vas lagao sta nije bila namera nego me ona naterala da vas lazem. Molio bih vas stvarno u ime familije Inferno da mi pruzate jos jednu sansu i da mi unbanujete forum.