Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jaffa

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Hrvoje
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona: GMT +2
4.Prosek online po danu: 8- 10h
5. Vaš Discord: hrvoje06
6. Vaše ingame ime: Jaffa Albon
7. Vaš ID: 27630

Dodatne informacije

1. Lider za The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Zato jer bi kao lider bande imao kontrolu nad velikim dijelom teritorije i resursa, sto mi omogucava da donosim odluke i oblikujem buducnost bande. Kao lider mogao bih da koristim moc i utjecaj bande kako bih osigurao stabilan prihod i zivotni standard za svoje clanove( bonusi od grafita, uzimanja teritorije, osvajanja tajne radnje i pomorske bitke). Takoder puno sam puta bio u toj bandi i svaki lider koji ju je vodio je bio uzasan i htio bi to promjeniti. Takoder imam dosta iskustva u vodenju ljudi to jest sam po sebi nisam bas strog ali imam ljude koji jesu i rado bi mi pomoglo oko discipline clanova. Takoder pokusao bih organizirati razno razne aktivnosti da clanovima nije dosadno poput pljackanja prodavnica, talackih, otmica visokih cinova policije itd. Ugl zelio bih im dokazati da RP nije samo u parama nego i u zabavi.

Moje savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

1. Komunikacija:Zabranio bi vrijedanje i psovanje drugih clanova organizacije pogotovo onih koji su tek usli ti bi 2 puta tjedno odrzao sastanke da se svi clanovi izjasne i daju svoje ideje za poboljsanje organizacije.

2.Disciplina: Kao sto sam spomenuo malo prijme imam dosta strogih ljudi iza sebe koji bi stavili bandu na takav novo discipline da bi posramili vodstvo svih PD organicazija.

3.Nagradjivanje aktivnosti: Pregledavo bi aktivnost clanova svakodnevno te bi na kraju tjedna( svake nedelje) dao bonuse za njivo rad i disciplinu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom