Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

KastelBa

Player
Player
Ime: Kasttel Salamanca
Pol:Muško
Starost:39
Rasa:Bjelac
Nacionalnost: Rom (Čergar)
Mesto rođenja: Bosna
Otac: Nepoznat
Majka: Jasmina
Težina: 95Kg
Visina:185CM
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Bjela
Tetovaže: Desna ruka
Prednosti: Spretan,Snalazljiv,Hrabar,Jak,
Slabost: Zene,Djeca,Slatkiši
Životna priča:
Ja sam Kasttel Salamanca.Rodzen sam negdje u Bosni al ne znam tacno gdje.Kao beba sam dosao u ameriku sa majkom Jasminom.Majka mi je pricala da smo dosli nekim teretnim brodom i da se je ona zajedno samnom sakrila u truplo broda i da je ona tokom tog putovanja nesto i zaradila za zivot u Americi.Kada sam imao 12 giodina upoznao sam Vileta Salamancu koji mi je pomogao u zivotu, te koji me je usvojio kao svoje 15 djete.Vlie me je naucio kako da zivim u Los Santosu,pomogao mi je da nauci rugovanje sa svim vrstama oruzija,da trgujem razno raznim predmetima ali prije svega me je naucio kulturnom ponašanju.Kroz moj zivot prosao sam prošao sam i dobro i loše, bio sam u griminalnoj skupini odakle sam se jedva izvukao ali sam tu naucio mnogo stvari.Nakon nekog vremena ta kriminalna organizacija mi je ubila majku Jasminu te od tata gledam da seve i jedan kriminalac zavrsi iza resetaka.Poceo sam raditi kao doktor u Centralnoj bolnici, pa sam unaprijedzen u zamjenika direktora labaratorija, pa sam bio direktor labaratorija, zatim sam bio Inspektor zdravlja.Nakon tog sam se otišao u Vojsku gdje sam zavrsio vojni rok kao pravi muskarac i dobio sam Cin Podpukovnika te za kratko vrijeme sam dobio cin Pukovnika.Nakon zavrsenog vojnog iskustva Zaposlio sam se u LSPD dje sam bio Direktor Ureda Nacalnika i obavljao funkciu vanjski poslova gdje sam isao na sastanke sa ostalim drzavnim organizavijama.Potom sam napustio LSPD zbog ne slaganja sa zamjenicima nacalnika i otisao sam u GOV gje sam i dan danas.U GOV-u vrsim funkciju Direktora Odjeljenja (DOC DIREKTOR) napokon moj zivot je unormalizovan i svaki dan iza resetaka gledam osobe koje su mi ubile majku.

1.Kasttel može da diže ljude, kupi stvari sa poda i može da vuče i vezuje ljude i drži PDA sa jednom rukom dok u drugoj drži revolver.
2.Kasttel može da sarađuje s bandama
3.Kasttel može onesvesti kolege kako nebi bio uhvaćen u korupciji
4.Kasttel može uzeti i razbiti kamericu igrača.(sa try komandom)
5.Kasttel može uzimati mito u vidu oružija,opreme ili novca (do $100.000K)
6.Kasttel moze da nosi i druge pancire, odela i opremu na svojim radnim zadacima sem propisane Departmentom.

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija ODBIJENA
Ne pravilan format
Pokusajte ponovo za 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom