1. Vaše ime IRL: David
2. Vaše godine: 13 ipo
3. Vremenska zona: Hrvatska satnica
4. Prosjek online po danu: 5-13 svaki dan.
5. Vaš Discord: loywhite
6. Vaše ingame ime:loy white
7. Vaš ID: 53763
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Vagos
1. Svidja mi se zabava na grandu,volim igrati ovu igru trudim se u ovoj igrici. Zelja mi je od samog pocetka da postanem lider Los Santos Vagosa.
2- Kako ce funkcionisati moja organizacija.
Kada govorimo o memberima , svakom mom clanu ce biti jednako gledan njegov rad tako i dati bonus za sve.
Svaki novi clan koji ce zeleti da se pridruzi organizaciji mora ce proci isptivanje koje ce se sadrzati od 10+ pitanja na kojih ne sme biti 3 ili vise greski.
Samo cu primati ozbiljne RP igrace u organizaciji
Grafiti team, turf team ce biti celokupno popunjen za najbolji moguci rad.
Moja organizacija ce vise biti fokusirana na RP, u smislu da zelim da se RP Poboljsa, da stalno budu pljacke, raidovi, talacke itd.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Napadi na state objecte ce se dosta poboljsati jer u zadnjem vremenu ih uopste skoro nema.
Svaki clan bi imao svoj team gde bi oni isli zajedno i obavljali svoj posao kao na primer Grafitti team, State Object napad, Tajne
Takodje bi napravio Neke eventove u svojoj organizaciji za najaktivnje clanove nekih grupa.
Svake Nedelje ce se HC gledati aktivnost i najaktivnija grupa ce osvojiti odredjenu nagradu bilo to rankup ili Bonus.
Rankovi:
1. Suspend
2. New Boy
3. Dealer
4. Supplier
5. Shota
6. Grafit team
7. Grafit team lider
8. Ghetto Boss
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer.
12. Co-Leader
13. Leader
2. Vaše godine: 13 ipo
3. Vremenska zona: Hrvatska satnica
4. Prosjek online po danu: 5-13 svaki dan.
5. Vaš Discord: loywhite
6. Vaše ingame ime:loy white
7. Vaš ID: 53763
Dodatne informacije
1. Lider za..... Los Santos Vagos
1. Svidja mi se zabava na grandu,volim igrati ovu igru trudim se u ovoj igrici. Zelja mi je od samog pocetka da postanem lider Los Santos Vagosa.
2- Kako ce funkcionisati moja organizacija.
Kada govorimo o memberima , svakom mom clanu ce biti jednako gledan njegov rad tako i dati bonus za sve.
Svaki novi clan koji ce zeleti da se pridruzi organizaciji mora ce proci isptivanje koje ce se sadrzati od 10+ pitanja na kojih ne sme biti 3 ili vise greski.
Samo cu primati ozbiljne RP igrace u organizaciji
Grafiti team, turf team ce biti celokupno popunjen za najbolji moguci rad.
Moja organizacija ce vise biti fokusirana na RP, u smislu da zelim da se RP Poboljsa, da stalno budu pljacke, raidovi, talacke itd.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Napadi na state objecte ce se dosta poboljsati jer u zadnjem vremenu ih uopste skoro nema.
Svaki clan bi imao svoj team gde bi oni isli zajedno i obavljali svoj posao kao na primer Grafitti team, State Object napad, Tajne
Takodje bi napravio Neke eventove u svojoj organizaciji za najaktivnje clanove nekih grupa.
Svake Nedelje ce se HC gledati aktivnost i najaktivnija grupa ce osvojiti odredjenu nagradu bilo to rankup ili Bonus.
Rankovi:
1. Suspend
2. New Boy
3. Dealer
4. Supplier
5. Shota
6. Grafit team
7. Grafit team lider
8. Ghetto Boss
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer.