Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56293
Players nickname
Caki Chiron
Suspect ID
39013
Date of violation
Aug 11, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/GPRG5a7zARA?si=TAP7lvroD83s9JeF

ccaki

Player
Player
sve se vid u povu lik treba da broji 3 puta prije nego sto puca bez brojanja

Bonnie Sanchez

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Dostavite POV od početka situacije.

Imate rok 10h.

Svaki naredni Off-Topic biće kažnjen.​

Conee

Player
Player
Hahahaha evo ovako kao prvo ti radis mg pg i cb i pritom okaci ceo pov de radis nlr bejtas tu pratis nas dok hapsimo i plus zamolio bi admina koji pregleda samo nek obrati paznju na redux cini mi se da je malo ilegalan decko kad je umro slika mu je normalna a ne crno bela hvala lepo i uzivaj te veliki poz od Coneta😘

Andrija Cash

Player
Player
I krsis mg zato sto pricas sa drugom na discordu jer te je zvao da ga oslobodis iz zatvora.

ccaki

Player
Player
Hahahaha evo ovako kao prvo ti radis mg pg i cb i pritom okaci ceo pov de radis nlr bejtas tu pratis nas dok hapsimo i plus zamolio bi admina koji pregleda samo nek obrati paznju na redux cini mi se da je malo ilegalan decko kad je umro slika mu je normalna a ne crno bela hvala lepo i uzivaj te veliki poz od Coneta😘
Redux nema nikakve prednosti potvrđeno od admina na mojoj zadnjoj žalbi za G.P 4.1 samo mi se nije učitala animacija radi lošeg PC-a prihvaćen je drugi jezik nema MG, CB nije radjen nema provokacije PG ne znam zašto lupaš gluposti pozz od Čakija

Last edited:

Conee

Player
Player
Redux nema nikakve prednosti potvrđeno od admina na mojoj zadnjoj žalbi za G.P 4.1 samo mi se nije učitala animacija radi lošeg PC-a prihvaćen je drugi jezik nema MG, CB nije radjen nema provokacije PG ne znam zašto lupaš gluposti pozz od Čakija
Uzivaj jer ovo nije 6.15 odbrojano ti je vise puta tkd uzivaj

Status
Not open for further replies.
Top Bottom