By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ti malo radis mg i cr
Redux nema nikakve prednosti potvrđeno od admina na mojoj zadnjoj žalbi za G.P 4.1 samo mi se nije učitala animacija radi lošeg PC-a prihvaćen je drugi jezik nema MG, CB nije radjen nema provokacije PG ne znam zašto lupaš gluposti pozz od ČakijaHahahaha evo ovako kao prvo ti radis mg pg i cb i pritom okaci ceo pov de radis nlr bejtas tu pratis nas dok hapsimo i plus zamolio bi admina koji pregleda samo nek obrati paznju na redux cini mi se da je malo ilegalan decko kad je umro slika mu je normalna a ne crno bela hvala lepo i uzivaj te veliki poz od Coneta
Uzivaj jer ovo nije 6.15 odbrojano ti je vise puta tkd uzivajRedux nema nikakve prednosti potvrđeno od admina na mojoj zadnjoj žalbi za G.P 4.1 samo mi se nije učitala animacija radi lošeg PC-a prihvaćen je drugi jezik nema MG, CB nije radjen nema provokacije PG ne znam zašto lupaš gluposti pozz od Čakija
Lagano bitno je da je prošla odobrena prijatnoUzivaj jer ovo nije 6.15 odbrojano ti je vise puta tkd uzivaj
PovlačimNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV od početka situacije.
Imate rok 10h.
Svaki naredni Off-Topic biće kažnjen.