Zelim videti POV...nekako je prebrzo sa reva na carabin
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nikako ne vuce sa assaultom na moj head, zamolio bih da neki visi Admin pregleda lepo ovaj POV jer se vidi kako mu vuce nisan...Resite ovog jer svi znamo da koristi pomagala
Izvini Novace Djokovicu nisam te prepoznao.verujem da places kad te ubijem i da si ljubomoran. znam da hoces da budes kao ja ali ne mozes jer sam 1 se tako rodi.
ti reci nekom sta vuce sta ne vuce odmarao si 2 meseca robote jedan malinikako ne vuce sa assaultom na moj head, zamolio bih da neki visi Admin pregleda lepo ovaj POV jer se vidi kako mu vuce nisan...Resite ovog jer svi znamo da koristi pomagala
jednostavno sam bolji, ja ne padam svaki inf 2 putati reci nekom sta vuce sta ne vuce odmarao si 2 meseca robote jedan mali
Redux je provjereno legal 100% i imam odobrenje za tu minimapuA ilegalan redux bleji u pozadini admine vidi se tacno koliko hp ima na reduxu
decko je clean ja garantujemnikako ne vuce sa assaultom na moj head, zamolio bih da neki visi Admin pregleda lepo ovaj POV jer se vidi kako mu vuce nisan...Resite ovog jer svi znamo da koristi pomagala
mhmm kad os 1v1 samo reci i pokazacu ja tebi gde ti je mestoti na ovom snimku ne znas gde si konja vezao. a sto se tice pucanja mogu cele cicmicovce da pobijem iako jedete sokove i kokain. pozdrav
Eo ja cu umesto njega igratimhmm kad os 1v1 samo reci i pokazacu ja tebi gde ti je mesto