Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
48962
Players nickname
Marko_Novkovic
Administrators nickname
Sake Bukvaa
Date
Aug 12, 2024
Time
14:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/786099/

Marko Novkovic

Player
Player
Administrator je doneo pogresnu odluku. ID 37277 je dosao u moju Fem kucu i razgledao, izbrojao sam mu da izadje iz dvosrista on je napustio dvoriste vratio se dao mi uslov 5 sec da napustim moje fem dvoriste i ubio me. Nije mi dao adekvatan razlog zasto da napustim svoje Fem dvoriste, zamolio bih vas da opomenete administratora i da pogledate zalbu ponovo. Hvala

Mire Tate

Player
Player
Razgledao sam kuce i dosao do tvoje ti si mi licno dozvolio da pogledam kucu i kad sam krenuo iza viknuo si nee iza i vadio pusku i poceo da mi brojis sto se i vidi u tvom povu, nakon cega sam ja ispostovao fear i izasao iz dvorista predpostavljajuci da imas panele i da mi zato brojis a rekao si mi da smem da pogledam kucu, nakon cega sam se vratio izdao ti uslov(sto se kod tebe ne cuje zbog diskorda na kom si pricao u tom trenutku zato sam ispod postavio svoj pov gde se cuje da sam ti izdao uslov), izbrojao ti 5sec time ispostovao G.P 6.15 i u tom trenutku dok sam ti brojao ti si se smejao i rekao si gradski cime krsis FearRP i UB.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom