Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52327
Players nickname
Grimmy Moto
Suspect ID
49030 55778
Date of violation
Aug 12, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://imgur.com/a/D0hhR8G

GrimMoto

Player
Player
Pa ovako...Juce sam okacila zalbu bod istim naslovom ,ta zalba je odbijena zbog nedovoljno dokaza(Rejected - Nacjonalizam I 49030 55778) i izgovorom da je LI pogresio kada je izbacio ime Grimi Bakar.Ja sam ovde dosla sa dovoljno dokaza da pokazem kako su se prozivke itekako odnosile na mene koja jesam jedina u gradu koja se zove Grimmy Moto i da je to Grimi Bakar bilo posveceno meni jer se jasno vidi kako pricaju da je Dragon Ball familija kao i ja i Cone odnosno Cone Walker ID 20264 cigamala fem.
Smatram da su ovo itekako dovoljni dokazi i zelim da ovo zaustavim jer necu dozvoliti da bilo ko proziva na ovakav nacin.
Takodje ova lica su bila u nasoj familiji i vrlo dobro znaju da ima roma pa su iskoristili da na najjadniji moguci nacin nekog vredjaju pricajuci sve ono sto imate postovana administracijo u dokazima!!!!!
Ja zahtevam da se ovo kazni sa najvecom mogucom kaznom kako bi sprecili NACJONALIZAM medju ljudima!!!!!!!!!
Pozdrav i prijatan dan svima!🤝

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Lifeinvaderu je vec skrenuta paznja da obrati paznju sta kaci i ako nastave da kace troll oglase bit ce kaznjeni , ali nisu ni oni krivi potpuno oni samo okace ono sto njima dodje , a sto se tice Nacionalizma vama niko nije uputio niti jednu rjec koja spada pod Nacionalizam samim time mi ne mozemo nekoga da kaznimo radi Trolovanja na porukama i slicno ! Poruke mozete da blokirate tu osobu a Lifeinvader ce da rjesimo mi ,
Hvala Vam na razumjevanju ! Naravno vi ako mislite da je moja odluka na ovu temu pogresna slobodno okacite zalbu na nju na zalbe na administraciju !

Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom