1.Aktivna porodica sa dobrim brojem aktivnih članova koja trenutno broji 36 ljudi.
2. Informacije:
1) porodično ime: Aurora
2) porodični kućni broj: 87
3) ime i ID lidera u igri: Andrejko Kostadinovski 45305
4) nalog na forumu lidera: Andrejko Kostadinovski
5) Discord lidera familije: andrej1206
3. Slika porodičnog LOGO-a i uniforme:
4. Pozadina i priča za Porodicu i kako je došlo do toga:
- Ja i moj brat Mrle smo dosli u ovaj grad sa ciljem da postenemo bogati ljudi baveci se sa drvosecom i sve oko drveta. Sve je lepo radilo i biznis sa drvecem je cvetao sve do jednog dana kada smo saznali da nam je majka ubijena od strane otipaca koji su hteli da uzmu nasu majku kao taoca i da od nas izvuku veliki pare. Na pocetku ja i moj brat nismo hteli ulaziti u ilegalne radnje, ali na kraju nas je preuzeo ljutnja i krenuli smo da tragamo za bandom koja je ubila nasu majku. Na pocetku nismo imali mnogo iskustva u tome pa zato sto upoznali ljude koje se dugovremeno bave ilegalnim radnjama i imaju dosta iskustva u tome, te smo tako krenuli u istragu koja je to banda ubila nasu majku. Pri ovom istragom sto dosli do dosta uticajtih ljudi u tom podruclju te smo i mi sami krenuli da se bavimo sa ilegalnim stvarima i zaradili nas prvi milion. Na kraju smo nasli bandu koja je ubila nasu majku i mocili smo celu bandu kako bi saznali zasto su ubili nasu majku, a onu su rekli jel je previse znala oko toga kako se zovu ljudi u bandi te do same radnje koje je ta banda radila i najbolje za njih je bilo da se rese nje. Nakon osvete i ubijanje bande ja i Mrle smo nastavili da se bavimo ilegalnim radnjama jel nam je donosilo vise pare u jednom danu nego sto bi nasa pilana zaradila za godinu. Na kraju svega smo se prosirili i od samo nas dvoje na tridesetak ljudi
5.Porodični ciljevi:
-Trgovina oruzjem
-Radjenje talackih, pljacku ljudii/prodavnica
-Prosirenje porodice na jos vise ljudi
-Prodaja droge/kokaina
-Pljackanje auta
6. Porodični sistem rangiranja i objašnjenje rangova:
1 - Kaznjen - krsenje pravila porodice
2 - Novi ratnik - novi clan u prodici
3 - Ratnik - malo iskusni clan prodice
4 - Veteran - clan koji okulja lude za akciju
5 - Specijalist - specijalno obucen clan za vodjenje akcije
6 - Supervizor - ndgleda rad Veterana i Spcijalista
7 - Placenik - clan koji kupi profeti zaradjenje od biznisa
8 - Kordinator - kada nema sefa ili negovog zamenika on je odgovoran za sve
9 - Zamenik sefa - desna ruka sefa takodje i njegov savetnik odnosno sefov brat
10 - Sef - glava prodice koji donosi sve odluke oko porodice
7. Liderima nije dozvoljeno da budu ni u jednom drugom GTA RP povezanom serveru Discord.
8. X
9. Liderima na nezvaničnim nije dozvoljeno da budu ni u jednoj pravnoj organizaciji.
10. Porodična pravila:
- Zabranjeno je bilo kakva toksicnost izmenju clanova porodice
- Postovanje visih cinova je obavezno
- Vredjanje bilokog clana porodice je zabranjeno
- Vozila se ne smeju vracati prazna u porodicnu garazu
- Bilo kakva kradja ce biti najstroze kaznjivana
- Zabranjeno je trazenje novca bez dobrog razloga kao kupovinu biznisa
- Trazenje raknova ce biti kaznjivano
Hvala Vam na pregledu ove aplikacije.
2. Informacije:
1) porodično ime: Aurora
2) porodični kućni broj: 87
3) ime i ID lidera u igri: Andrejko Kostadinovski 45305
4) nalog na forumu lidera: Andrejko Kostadinovski
5) Discord lidera familije: andrej1206
3. Slika porodičnog LOGO-a i uniforme:
4. Pozadina i priča za Porodicu i kako je došlo do toga:
- Ja i moj brat Mrle smo dosli u ovaj grad sa ciljem da postenemo bogati ljudi baveci se sa drvosecom i sve oko drveta. Sve je lepo radilo i biznis sa drvecem je cvetao sve do jednog dana kada smo saznali da nam je majka ubijena od strane otipaca koji su hteli da uzmu nasu majku kao taoca i da od nas izvuku veliki pare. Na pocetku ja i moj brat nismo hteli ulaziti u ilegalne radnje, ali na kraju nas je preuzeo ljutnja i krenuli smo da tragamo za bandom koja je ubila nasu majku. Na pocetku nismo imali mnogo iskustva u tome pa zato sto upoznali ljude koje se dugovremeno bave ilegalnim radnjama i imaju dosta iskustva u tome, te smo tako krenuli u istragu koja je to banda ubila nasu majku. Pri ovom istragom sto dosli do dosta uticajtih ljudi u tom podruclju te smo i mi sami krenuli da se bavimo sa ilegalnim stvarima i zaradili nas prvi milion. Na kraju smo nasli bandu koja je ubila nasu majku i mocili smo celu bandu kako bi saznali zasto su ubili nasu majku, a onu su rekli jel je previse znala oko toga kako se zovu ljudi u bandi te do same radnje koje je ta banda radila i najbolje za njih je bilo da se rese nje. Nakon osvete i ubijanje bande ja i Mrle smo nastavili da se bavimo ilegalnim radnjama jel nam je donosilo vise pare u jednom danu nego sto bi nasa pilana zaradila za godinu. Na kraju svega smo se prosirili i od samo nas dvoje na tridesetak ljudi
5.Porodični ciljevi:
-Trgovina oruzjem
-Radjenje talackih, pljacku ljudii/prodavnica
-Prosirenje porodice na jos vise ljudi
-Prodaja droge/kokaina
-Pljackanje auta
6. Porodični sistem rangiranja i objašnjenje rangova:
1 - Kaznjen - krsenje pravila porodice
2 - Novi ratnik - novi clan u prodici
3 - Ratnik - malo iskusni clan prodice
4 - Veteran - clan koji okulja lude za akciju
5 - Specijalist - specijalno obucen clan za vodjenje akcije
6 - Supervizor - ndgleda rad Veterana i Spcijalista
7 - Placenik - clan koji kupi profeti zaradjenje od biznisa
8 - Kordinator - kada nema sefa ili negovog zamenika on je odgovoran za sve
9 - Zamenik sefa - desna ruka sefa takodje i njegov savetnik odnosno sefov brat
10 - Sef - glava prodice koji donosi sve odluke oko porodice
7. Liderima nije dozvoljeno da budu ni u jednom drugom GTA RP povezanom serveru Discord.
8. X
9. Liderima na nezvaničnim nije dozvoljeno da budu ni u jednoj pravnoj organizaciji.
10. Porodična pravila:
- Zabranjeno je bilo kakva toksicnost izmenju clanova porodice
- Postovanje visih cinova je obavezno
- Vredjanje bilokog clana porodice je zabranjeno
- Vozila se ne smeju vracati prazna u porodicnu garazu
- Bilo kakva kradja ce biti najstroze kaznjivana
- Zabranjeno je trazenje novca bez dobrog razloga kao kupovinu biznisa
- Trazenje raknova ce biti kaznjivano
Hvala Vam na pregledu ove aplikacije.