Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Andrejko Kostadinovski

Participant
Leader of unofficial org
1.Aktivna porodica sa dobrim brojem aktivnih članova koja trenutno broji 36 ljudi.

2. Informacije:

1) porodično ime: Aurora
2) porodični kućni broj: 87
3) ime i ID lidera u igri: Andrejko Kostadinovski 45305
4) nalog na forumu lidera: Andrejko Kostadinovski
5) Discord lidera familije: andrej1206

3. Slika porodičnog LOGO-a i uniforme:

4. Pozadina i priča za Porodicu i kako je došlo do toga:

- Ja i moj brat Mrle smo dosli u ovaj grad sa ciljem da postenemo bogati ljudi baveci se sa drvosecom i sve oko drveta. Sve je lepo radilo i biznis sa drvecem je cvetao sve do jednog dana kada smo saznali da nam je majka ubijena od strane otipaca koji su hteli da uzmu nasu majku kao taoca i da od nas izvuku veliki pare. Na pocetku ja i moj brat nismo hteli ulaziti u ilegalne radnje, ali na kraju nas je preuzeo ljutnja i krenuli smo da tragamo za bandom koja je ubila nasu majku. Na pocetku nismo imali mnogo iskustva u tome pa zato sto upoznali ljude koje se dugovremeno bave ilegalnim radnjama i imaju dosta iskustva u tome, te smo tako krenuli u istragu koja je to banda ubila nasu majku. Pri ovom istragom sto dosli do dosta uticajtih ljudi u tom podruclju te smo i mi sami krenuli da se bavimo sa ilegalnim stvarima i zaradili nas prvi milion. Na kraju smo nasli bandu koja je ubila nasu majku i mocili smo celu bandu kako bi saznali zasto su ubili nasu majku, a onu su rekli jel je previse znala oko toga kako se zovu ljudi u bandi te do same radnje koje je ta banda radila i najbolje za njih je bilo da se rese nje. Nakon osvete i ubijanje bande ja i Mrle smo nastavili da se bavimo ilegalnim radnjama jel nam je donosilo vise pare u jednom danu nego sto bi nasa pilana zaradila za godinu. Na kraju svega smo se prosirili i od samo nas dvoje na tridesetak ljudi

5.Porodični ciljevi:

-Trgovina oruzjem
-Radjenje talackih, pljacku ljudii/prodavnica
-Prosirenje porodice na jos vise ljudi
-Prodaja droge/kokaina
-Pljackanje auta

6. Porodični sistem rangiranja i objašnjenje rangova:

1 - Kaznjen - krsenje pravila porodice
2 - Novi ratnik - novi clan u prodici
3 - Ratnik - malo iskusni clan prodice
4 - Veteran - clan koji okulja lude za akciju
5 - Specijalist - specijalno obucen clan za vodjenje akcije
6 - Supervizor - ndgleda rad Veterana i Spcijalista
7 - Placenik - clan koji kupi profeti zaradjenje od biznisa
8 - Kordinator - kada nema sefa ili negovog zamenika on je odgovoran za sve
9 - Zamenik sefa - desna ruka sefa takodje i njegov savetnik odnosno sefov brat

10 - Sef - glava prodice koji donosi sve odluke oko porodice

7. Liderima nije dozvoljeno da budu ni u jednom drugom GTA RP povezanom serveru Discord.

8. X

9. Liderima na nezvaničnim nije dozvoljeno da budu ni u jednoj pravnoj organizaciji.

10. Porodična pravila:

- Zabranjeno je bilo kakva toksicnost izmenju clanova porodice
- Postovanje visih cinova je obavezno
- Vredjanje bilokog clana porodice je zabranjeno
- Vozila se ne smeju vracati prazna u porodicnu garazu
- Bilo kakva kradja ce biti najstroze kaznjivana
- Zabranjeno je trazenje novca bez dobrog razloga kao kupovinu biznisa
- Trazenje raknova ce biti kaznjivano

Hvala Vam na pregledu ove aplikacije.

Gerrito Malchiny

Player
Player
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND disocrdu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame

Top Bottom