Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Konstanto krsenje pravila | Muja Simba by Abraham

Status
Not open for further replies.
Your ID
16726
Players nickname
Munja Magluta
Administrators nickname
Muja Simba by Abraham
Date
Mar 15, 2023
Time
00:00
Proofs
xxx

Gedora0211

Player
Player
Dobro vece draga administacijo. Zeleo bi da zamolim za unban jer mi ne dostaje vas projekat i zeleo bi opet da zaigram sa svojim priljateljima sa kojima sam igrao pre jos i sada kad sam ilegalno igrao na accu 11410 Fry gedora .
Zeleo bi da se izvinem za svoje lose postupke i za greske koje sam radio al od toga je proslo jako dugo vreme tacnije 1 godina i 5 meseci .
Zelim da se izvinim sto sam lagao za fry gedoru al znajte da nisam imao lose namere nego samo da igram sa svojim priljateljima koji su mi ne dostajali izvinjavam se na tome.
Zelim da kazem da smatram da sam odrastao i da nisam vise toliko dete kao pre znam da mi je tada bilo u glavi da me vata neko ludilo i da zelim da se izvinim sto sam pokvario rp nekim igracima .
Nadam se da ce te me unbanati i dati drugu sansu da opet igram stvarno ne znam vise kako da se izvinim i sta da ucinim da dobijem unban jako mi je zao i samo zelim da se vratim na rp i da uzivam sa svojim priljateljima.

Ne znam vise o cemu da pisem i da ne duzim .
Nadam se da ce mo se uksoro videti na rpu i da ce te mi dati sansu da popravim svoje ponasanje i postupke.
Hvala na svemu.
MUNJA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom