Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Bogi Misko

Player
Player
Joined
May 19, 2024
Messages
86
Ime: Bogi Miskic
Pol: Muski
Starost: 21
Rasa: Belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: cacak
Otac: slobodan
Majka: ljubina
Težina: 84
Visina: 188
Boja očiju: braon
Boja kose: crna
Tetovaže: Na licu
Prednosti: Iskustvo sa oruzijem, dobar vozac,spretan.
Slabost: nestrpljiv




Zivotna prica 200+ reci




Bogi Miškić je rođen i odrastao u srcu Los Santosa, grada poznatog po svojim neonskim svetlima, ali i po senkama koje skrivaju opasnosti na svakom koraku. Njegovo detinjstvo nije bilo lako; ulice su bile njegova škola, a zakon uličnog preživljavanja jedino pravilo koje je poznavao. Dok su drugi učili iz knjiga, Bogi je učio iz života, vešto manevrišući kroz svet u kojem su prevara i izdaja bili svakodnevica.
Od rane mladosti, Bogi je pokazivao prirodni talenat za snalaženje u opasnim situacijama. Bio je brz na nogama i još brži na pameti, uvek spreman da preduzme rizik kako bi postigao svoj cilj. Njegova hrabrost i instinkt za preživljavanje činili su ga osobom kojoj su se mnogi divili, ali i koju su se mnogi bojali. Međutim, Bogi je imao kodeks koji je poštovao – lojalnost prema prijateljima i porodici bila je iznad svega.
Jednog sudbonosnog dana, Bogi je saznao da je njegov najbliži prijatelj, koji mu je bio poput brata, upao u ozbiljne probleme sa zakonom. Bez trenutka oklevanja, Bogi je odlučio da mu pomogne. U jeku noći, dok su se sirene policijskih automobila približavale, Bogi je smislio plan. Uspeo je da izvlači svog prijatelja iz nevolje, rizikujući svoj život u procesu. Taj događaj nije samo učvrstio njihovo prijateljstvo, već je i nepovratno promenio tok Bogijevog života.
Nakon tog incidenta, Bogi i njegov prijatelj doneli su odluku koja će ih zauvek odvojiti od običnog sveta. Zajedno su ušli u podzemlje Los Santosa, svet u kojem vladaju drugi zakoni, gde se hrabrost i snaga mere količinom opasnosti koje si spreman da preduzmeš. Pridružili su se jednoj od najmoćnijih mafijaških porodica u gradu, gde su brzo stekli reputaciju nemilosrdnih boraca.Njihov uspon u svetu kriminala bio je meteorski. Bogi je postao poznat po svojoj neustrašivosti i sposobnosti da iz svake situacije izađe kao pobednik. Sa svakim novim sukobom, postajao je sve opasniji, a njegovo ime sve glasnije odzvanjalo u mračnim krugovima grada. Ipak, koliko god da je postao moćan, Bogi nikada nije zaboravio svoje korene i prijatelje koji su mu bili poput porodice.U svetu gde su izdaja i pohlepa svakodnevne pojave, Bogi je ostao veran svojim principima. Njegova lojalnost prema prijateljima i spremnost da rizikuje sve za one koje voli činili su ga posebnim. U Los Santosu, Bogi Miškić nije bio samo ime; bio je simbol čoveka koji se ne boji da stane na crtu ni najvećim preprekama. Uvek je bio spreman da se bori, kako za svoj život, tako i za živote onih do kojih mu je stalo.

Ishodi:

1-Bogi može da veže, vuče, ubaci/izbaci iz kola, pretrazi(sa svake strane), leci, vozi, uzima stvari sa poda,krade gotovinupopravlja auto, otvara PDA i pali kamericu sa jednom rukom.(sa revom ili pistoljem)


2-Bogi može mučiti i bahato ponašati prema kolegama, civilima, banditima.. (ne na talačkoj)


3-Bogi moze da koristi svo oruzije: (XXX),obojeno i legalno


4-Bogi ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi)


5- Bogi moze u bilo kom trenutku ici 1v2 zbog svog znanja i iskustva stecenim u geto naselju.


6-Bogi je stručan u rukovanju svim vrstama oružja zbog svoje snage i iskustva.
 

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Oct 28, 2023
Messages
1,437
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
Pripazite na pravilo P.D 1.6
4-Bogi ne vjeruje ljudima i može da ih ubije ako im se ne sviđaju (poštuje se pravilo od 5 sekundi) - Jasan je G.P 6.15
U slucaju krsenja server pravila biografija se ODBIJA.​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom