By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!.vidi se da 3 lasera metaka pucaju po meni, vidite kill logove
Dete drago ferp rp radis drugoti si brojo poceo si ih pucat i oni su ti vratili paljbuvidi se da 3 lasera metaka pucaju po meni, vidite kill logove
Nauci bate pravila da ne bi bila sranja i brojs prvi i pucas i uzvrate ti dzaba si bio admin kad si na prvi mesec bio skinat sto neznas pravila nauci sve pa jedi govna drugima jel i sam neznas pravila, idi procitaj ih malo pa okaci zalbu kidaru mali nemas ni 13 ko prvovidi se da 3 lasera metaka pucaju po meni, vidite kill logove
ne smeju da uzvrate nisu Policajci batoDete drago ferp rp radis drugoti si brojo poceo si ih pucat i oni su ti vratili paljbu
Najace ste vi nesme uzvratit a ono puca ga dobri ste treba ko npc da mu stoi idi leci sene smeju da uzvrate nisu Policajci bato
Idi lepo ti kod privatne uciteljice , jer vidim kako pises da nisi bio u 1 razredu.Najace ste vi nesme uzvratit a ono puca ga dobri ste treba ko npc da mu stoi idi leci se
Ne moze nikako da bude warn, na snimku se ne vidi da troje pucaju.Na kraju snimka se vidi kako lik samo trci, procitaj mi ti jos malo pravila pa dodji…vidi se da 3 lasera metaka pucaju po meni, vidite kill logove
Logicno da ces povuci kad neznas pravilaPovlacim.
Logicno da ces povuci kad neznas pravila