By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta je ovde sus stojis na jednom mestu normalno je tako da te ubije sta si ti mislio brate da te promasi dok si afk...sve u pov
sve u pov
Sta ti tacno nije jasno ? Prvo si me izmasio, bukvalno si pogodio 2/30 ar metka, stao si gore i molis Boga da te neko ne pogodi, sta ? Jbt... igrate 2 godine i jos uvek gamesense zero...sve u pov
Jel to tebe sinak zacudilo sto je pogodio 4/4 ar metaka a ti 2/6, e pa to ti je bratski skill...sve u pov
ti druze da nemas nista i da si 100% cist dostavio bi pov i to je to. Na mrtvo ga navrces...Sta ti tacno nije jasno ? Prvo si me izmasio, bukvalno si pogodio 2/30 ar metka, stao si gore i molis Boga da te neko ne pogodi, sta ? Jbt... igrate 2 godine i jos uvek gamesense zero...
sramota i njega da salje povove za ovo burazeruti druze da nemas nista i da si 100% cist dostavio bi pov i to je to. Na mrtvo ga navrces...
Dobices ti pov, samo cekam da vidim da li ce admin stvarno zatraziti za ovu situaciju...ti druze da nemas nista i da si 100% cist dostavio bi pov i to je to. Na mrtvo ga navrces...
sramota da te bude miljane kako smes da citujes ccccSta ti tacno nije jasno ? Prvo si me izmasio, bukvalno si pogodio 2/30 ar metka, stao si gore i molis Boga da te neko ne pogodi, sta ? Jbt... igrate 2 godine i jos uvek gamesense zero...