Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
63902
Players nickname
Hennessy Nomiss
Administrators nickname
Napal Fedorov
Date
Aug 15, 2024
Time
15:31
Proofs
https://streamable.com/c5f6mz

Fraux Saint

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo dobio sam ban za Anti Cheat jer sam na pijaci kupio sok za transformaciju u zivotinju i grizo sam ljude kao pas.
Pito sam administaciju mogu li dobiti ban za Anti Cheat ako grizem ljude kao pas i Dragan Macak mi je odgovorio ne
Ovim putem zelim reci da ja nisam kriv niti nista slicno jer nisam bio upucen da mogu dobiti ban za Anti Cheat imam POV u njemu se detaljno vidi da sam dobio ban i nadam se da cu sto prije dobiti Unban jer se na ovo projektu dosta zabaljvam sa svojom ekipom i ljudi si prva klasa
Hvala sto ste odvojili svoje vrijeme da procitate moju zalbu.
Ako treba dostavit cu duzi POV jer sam ga katovo da bi mogo da ga uploadam

Fraux Saint

Player
Player
Dobar dan postovana administracijo dobio sam ban za Anti Cheat jer sam na pijaci kupio sok za transformaciju u zivotinju i grizo sam ljude kao pas.
Pito sam administaciju mogu li dobiti ban za Anti Cheat ako grizem ljude kao pas i Dragan Macak mi je odgovorio ne
Ovim putem zelim reci da ja nisam kriv niti nista slicno jer nisam bio upucen da mogu dobiti ban za Anti Cheat imam POV u njemu se detaljno vidi da sam dobio ban i nadam se da cu sto prije dobiti Unban jer se na ovo projektu dosta zabaljvam sa svojom ekipom i ljudi si prva klasa
Hvala sto ste odvojili svoje vrijeme da procitate moju zalbu.
Ako treba dostavit cu duzi POV jer sam ga katovo da bi mogo da ga uploadam
Sada sam pokuso uc preko drugog acc i pisalo mi je da mi je Social club banovan nadam se da to nece imat veze sa Unban
Ako nisam smio uc preko drugog acc nisam znao jer sam novi i ne igram dugo

Status
Not open for further replies.
Top Bottom