Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader for Los Santos Vagos | Yuri Katto

Status
Not open for further replies.

Yuri <3

Leader
Leader
1. Vaše ime IRL: Milica
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: miilica_
6. Vaše ingame ime: Yuri Katto
7. Vaš ID: 33586

Dodatne informacije

1. Lider za..... Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Pre svega imam dosta iskustva na ovom projektu i ovo mi je vec druga godina igranja na istom. Zato bih zelela da se prijavim za organizaciju Los Santos Vagos koja mi je takodje bila i prva banda u kojoj sam bila na ovom projektu.
- Mislim da je banda Los Santos Vagos jedna od, ako ne i najbitnija banda na ovom projetu zbog njenog polozaja, i samog imena koja ova banda nosi.
- Zelim postati vodja ove organizacije jer imam zelju da se oprobam u poslu vodjenja samim tim takodje znam dosta ljudi koji bi sa mnom dosli u ovu bandu i pomogli u njenom napredovanju.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Pre svega cemo se fokusirati na radjenje evenata odnosno talackih pljacki i slicno, kako bismo se pre svega zabavili i mi kao i state konacno jer u zadnjih par meseci nema mnogo bandi, isto tako ni akcija.
- Imam dosta ljudi koji bi sa mnom dosli u ovu bandu i od prvog dana bi bili jaka organizacija i odma bi krenuli sa akcijama i kriminalnim aktivnostima.
- Pokusali bismo da se fokusiramo takodje i na turfove, medjutim prednost u tome ce imati akcije i to ce nam biti bitnije. Pokusacemo Los Santos Vagosima da vratimo staru slavu i da ih vratimo u igru.

Carlos Malchiny

Most loyal player
Leader of unofficial org
Cestitamo, pozvani ste na interview za Los Santos Vagos koji ce se odrzati sutra (Petak) 23/08/2024 u 19:00h
Budite u čekaonici 5 minuta prije početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom