Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18988
Players nickname
Zvone Mosby
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 15, 2024
Time of violation
17:13
Proofs
https://streamable.com/pdyvgv

Zvone Mosby

Active Member
Leader of unofficial org
Zanima me samo iz kojeg razloga FIB ako se ne varam je došao do mog vozila i obijao gepek bezveze.
Vozilo je bilo ostavljeno kod mape informal i mi smo išli dalje na sferu.
Mislim da je ovo ciljano i namjerno napravljeno kako bi se ošetio ja i moja porodica. Jer je vozilo namjenjeno ljudima da se opremaju za evente. I oni su vjerojatno namjero išli tamo di su se eventi bili igrali da bi obijali gepeke.
U vozilu je sigurno bilo 30m+ u oružiju, municiji, pancirima. Molio bih Curatora Statea da provjere dotične koji su to uradili i da ih propisno kazni. Hvala!
Navodno je to uradio ID: 56697, ali admin može to provjeriti u logovima sve ko je uradio to i dotični bi trebao imati snimku kamerice po pravilu ako radi to.

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Zanima me samo iz kojeg razloga FIB ako se ne varam je došao do mog vozila i obijao gepek bezveze.
Vozilo je bilo ostavljeno kod mape informal i mi smo išli dalje na sferu.
Mislim da je ovo ciljano i namjerno napravljeno kako bi se ošetio ja i moja porodica. Jer je vozilo namjenjeno ljudima da se opremaju za evente. I oni su vjerojatno namjero išli tamo di su se eventi bili igrali da bi obijali gepeke.
U vozilu je sigurno bilo 30m+ u oružiju, municiji, pancirima. Molio bih Curatora Statea da provjere dotične koji su to uradili i da ih propisno kazni. Hvala!
Navodno je to uradio ID: 56697, ali admin može to provjeriti u logovima sve ko je uradio to i dotični bi trebao imati snimku kamerice po pravilu ako radi to.
Lider si neformalne organizacije sto znaci da je svako fam auto tvoje. Oruzje pronadjeno u nekom gepeku bilo kojem koje je ostavljeno negdje u gradu ili ukljuceno u pucnjavu ili bilo sta slicno ne vidi se na POVu gdje je obijan gepek, razmisli pa piši onda no hate voli te Ajdo <33

Last edited:

Carlos Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 56697 dobit će kaznu za FailRP
Kazna kao sto je "Puno Oruzja" ne znaci nisto, imate prilicno NOVI zakonik u kojem imate od 2.4 do 2.5, 2.5.5,2.5.4
Vi ste mogli napisati sve ove zakone a odlucili ste napisati "Puno Oruzja" nije to taj roleplay kojeg ocekujemo od drzavnog sluzbenika koji ima Drzavni Zakonik da prati.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom