Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogrešna odluka - Ban za G.P 1.1 | Relja_Shayk

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52583
Players nickname
Vajkulina Montenegrina
Administrators nickname
Relja_Shayk
Date
Aug 16, 2024
Time
18:45
Proofs
https://imgur.com/a/2E5g2mM

vajic084

Player
Player
Zdravo administracijo,

Nick: Vajkulina Montenegrina
ID: 52583
Nijesam igrao nekoliko dana (5-10 dana) i danas se ulogujem da bih produžio kuću, taman krenuo do kancelarije... 3 minuta nije prošlo kad mi stiže Ban razlog GP 1.1. (Main) (Pending Perma). Ovo je strašna greška admina. Nijesam dijelio account, sam živim u kući i nema nikoga ko bi igrao sa mog računara ili moje ip adrese. Dešavalo se nekad da drugar donese lap top, pa da igramo sa iste ip adrese i možda sam se nekad prijavio sa njegovog lap topa kad sam bio kod njega kući, ali ništa u skorije vrijeme. U pitanju je account Deda Tripko (ID 57668), on i ja imamo fam zajedno, zajedno igramo RP evo preko pola godine (minimum).

Evo dok ovo pišem on mi se javlja da je i on dobio ban za G.P.1.1 (Twink). Tako da je ovo žalba u ime obojice, da obojici vratite accounte. Igramo na različitim social clubovima, svak na svom. Ja koristim EPIC, on STEAM... stvarno ne znam gdje ste vidjeli grešku. I vidjećete da često igramo u isto vrijeme i zajedno rješavamo kancelariju itd...

Molim Vas pregledajte dobro prema čemu ste donijeli odluku, vidjećete da je neka greška i vratite nam accounte.

Pozdrav

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, ovo je cisto dijeljenje naloga

Status
Not open for further replies.
Top Bottom