Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved PG,GP 6.8,Neprikladno ponasanje |ID: 33758,41968,33966

Status
Not open for further replies.
Your ID
4856
Players nickname
Marijaa Borge
Suspect ID
33758,41968,33966
Date of violation
Aug 16, 2024
Time of violation
21:12
Proofs
https://youtu.be/ER75lYw1tSI

Marijaa

Player
Player
Postovana Administracijo,
ID 33758 je prekrisio pravilo PG-a zato sto je sa namerom skocio na glavu i nije dobio nikakve povrede cim je mogo pevati nad mojim telom koji nije imalo svesti.
ID 33966 je prekrsio GP 6.8 zato sto je krenuo pevati nad mojim telom koje nije bilo pri svesti kao i ID 33758.
ID 41968 je prekrsio pravilo Neprikladno ponasanje zato sto je govorio "gde je onaj treca nindza kornjaca" i vise puta je dolazio do mog neosvestenog tela i govorio "gde je moja nindza kornjacica",Kao i ID 33758 koji je posle njega rekao "jel si ti nindza kornjacica i jer se ti deres mrnjau u slobodno vreme posto se ja derem mrnjau" i onda su krenuli pevati nad mojim neosvestenim telom.

Last edited:

Mihailo Sitic

Player
Player
ID 33758 je prekrisio pravilo PG-a zato sto je sa namerom skocio na glavu i nije dobio nikakve povrede cim je mogo pevati nad mojim telom koji nije imalo svesti.
ID 33966 je prekrsio GP 6.8 zato sto je krenuo pevati nad mojim telom koje nije bilo pri svesti kao i ID 33758.
ID 41968 je prekrsio pravilo Neprikladno ponasanje zato sto je govorio "gde je onaj treca nindza kornjaca" i vise puta je dolazio do mog neosvestenog tela i govorio "gde je moja nindza kornjacica",Kao i ID 33758 koji je posle njega rekao "jel si ti nindza kornjacica i jer se ti deres mrnjau u slobodno vreme posto se ja derem mrnjau" i onda su krenuli pevati nad mojim neosvestenim telom.
bauljam i grabuljam, elem, mi smo pevali u cast nase pobede pri preuzimanju panela, ni u kakvom smislu nismo hteli da te povredimo nasim pre lepim pevanjem

Gazim Squipe

Player
Player
ХАХАХАХАХАХХА па моја баба би на смедеревцу рендеровала бољи клип и то у већем квалитету, али је ово мајки језиво за шта ти нас качиш ХАХАХАХАХХА.

Gazim Squipe

Player
Player
ХАХАХАХАХАХХА па моја баба би на смедеревцу рендеровала бољи клип и то у већем квалитету, али је ово мајки језиво за шта ти нас качиш ХАХАХАХАХХА.
Плус да се надовежем причаш на дискорду са својим пријатељима у току рп ситуације и желим дужи ПОВ где нам твој друг одбројава са поседа са се удаљимо 😚😚

Marijaa

Player
Player
Плус да се надовежем причаш на дискорду са својим пријатељима у току рп ситуације и желим дужи ПОВ где нам твој друг одбројава са поседа са се удаљимо 😚😚
Kako pricam?,jasno se vidi na videu da sam Defan.

Marijaa

Player
Player
bauljam i grabuljam, elem, mi smo pevali u cast nase pobede pri preuzimanju panela, ni u kakvom smislu nismo hteli da te povredimo nasim pre lepim pevanjem
Kao prvo panela nije bilo u dvoristu iza kuce ni nigde u okrugu situacije koje smo mi bar postavili nasi paneli su bili na skroz drugom kraju mape,tako da to se moze ubrojati kao i RP2WIN,Da je bilo stvarno panela nebi trcali ispred kuce kao muve bez glave.

Last edited:

Djordje Sitic

Player
Player
ZAMOLIO BIH ADMINA KOJI OVO BUDE PREGLEDAO DA TRAZI DUZI POV JER JE TACNO ISEKAO SEKUNDU PRE JER JE NJEGOV DRUGAR KRENUO DA PUCA BEZ BROJANJA I ONDA SMO SE NAORUZALI I OBJASNILI IM NEKE STVARI.
OCU POV GDE SE VIDI KAKO NJEGOV DRUGAR (KINDER) PUCA PO NAMA BEZ I JEDNE SEKUNDE BROJANJA

Marijaa

Player
Player
Zamolio bih admina koji ovo bude pregledao da zatrazi pov od ID: 41968,33758
od pocetka situacije zato sto su krenuli prvi ulaziti u privatan posed bez RP razloga ja i moj drug smo dosli da uzmemo iz kuce metal za BP misiju,Nismo nikome ulazili u posed niti smetali.

lubHepP.mp4

Last edited:

Roland Vig

Player
Player
Direktor doca djordje sitic
Cak kako vidim direktor nema ni licnu biografiju a puca se cccc . Bas lepo i pevaju nad onesvescenim telima to je prava kultura od kuce potice . Presli ste igru od pocetka do kraja bravo momci i lagati kad se sve vidi .

Roland Vig

Player
Player
AHHAHAHAHA bravo G.P6.15 nesmes da ga pucas ako mu je odbrojano i ako je otisao.
A cek zar nisi ti taj Bolnicar koji je u uniformi nosio pistolj i dizao ljude sa pistoljem u ruci , samo da nadjem video a kolko znam da ni ti nemas licnu niti korumpiranu biografiju

Gazim Squipe

Player
Player
A cek zar nisi ti taj Bolnicar koji je u uniformi nosio pistolj i dizao ljude sa pistoljem u ruci , samo da nadjem video a kolko znam da ni ti nemas licnu niti korumpiranu biografiju
Јесам хахахахахах што има неки проблем и убијао сам и улетао у владу оћеш све да ти пошаљем? Улетео сам у доц убио све у њему брз бројања оћеш да видиш

Roland Vig

Player
Player
moze volim da gledam video ili ti filmove , ali da bolnicar se puca svaka cast za tebe radis protiv svoje organizacije pametan si kako vidim

Status
Not open for further replies.
Top Bottom