Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23803
Players nickname
Elmir FlinkenHand
Suspect ID
42945
Date of violation
Aug 17, 2024
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

elmirツ

flinkenHand OWNER
Player
Molio bih da se proveri koliko mu je zica za craftanje neknskog odela prebaceno preko auta, drugar mu je prebacio zice ili cak neonsko odelo, ne znam tacan datum, ali ima tipa 5,6 meseci,

Koliko sam dobio informaciju, drugaru je kupio na steamu neku igricu i ovaj mu je preko tog neonskog odela ili zica platio za uslugu!!

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
Takodje da se proveri za drug lab sto zna ceo server da je ukrao pare, i pare sa femwara u Born To Killu, i sto ceo stari Born To Kill prica da si zbrisao sa abbibaskama, a ne verujem da su ti prebacene 24h nakon femwara jer si tada bio banovan 😂

Bori se protiv citera moj brat pao Pc Check xd

Nele Vip

Active Member
Leader of unofficial org
I da Konte, onaj crni scarf kako si ga dobio bese? Je l ti neka dobra dusa slucajno prebacila na ruke, preko auta ili preko poste? Je l se secas ili zaboravljas neke stvari.. Imas srece sto nemam vremena da reportam sve stvari koje znam, nevaljalce moj 😈

Konte Elpatron

Player
Player
Approved - G.P. 1.1, G.P. 1.4, G.P. 1.6, G.P. 1.7 I ID:42945 kaznjen sam za dato pravilo

Approved - G.P 1.7 I Denza Washington pa sam se prijavio da me banuju

Elemir sta ti pises HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA ajde napisi jos nesto molim te da se smejem ti si mi toliko smesan da je stolica hoklica veca od tebe hahahahahahHAHAHAHAHAH

a tek ovaj nenad BAHGAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA ja bi voleo da imas vise vremena da reportas da se smejem molim te BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom