Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36183
Players nickname
eron white
Administrators nickname
Mikeal Majjkic
Date
Aug 17, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/DLvWrI0

Sheky Benz

Player
Player
E ovako Poštovana Administracijo ja ne znam stvarno ovo nije uredu Administrator po imenu Mikael Majjkic ja nisam nikad lose imao protiv i jednog admina ali ovo nije uredu pravi se pametan kad dodje do mene a preko ticketa idem do vas...Kad doso do mene ja ga pitam sto saljes u demorgan za P.Z.Z 1.1 umesto da da warn 7 dana ako ne moze on moze neko deugi ja milim da je ovo cak korumpiranost da mi igrac imao manju kaznu mislim ne znam ali mislim da nije uredu prema ostalim igracima :)

Sheky Benz

Player
Player
E ovako Poštovana Administracijo ja ne znam stvarno ovo nije uredu Administrator po imenu Mikael Majjkic ja nisam nikad lose imao protiv i jednog admina ali ovo nije uredu pravi se pametan kad dodje do mene a preko ticketa idem do vas...Kad doso do mene ja ga pitam sto saljes u demorgan za P.Z.Z 1.1 umesto da da warn 7 dana ako ne moze on moze neko deugi ja milim da je ovo cak korumpiranost da mi igrac imao manju kaznu mislim ne znam ali mislim da nije uredu prema ostalim i

Admin Mikael Majjkic je rekao kad je dosao do mene kaze Prvo se daje demorgan pa onda warn ja koliko znam nije tako i jos daje lazne informacije

Status
Not open for further replies.
Top Bottom