1. Vaše ime IRL: Djordje
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: CET
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: djolepita
6. Vaše ingame ime: Djordje Sapphire
7. Vaš ID: 47426
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1- Vec duze vreme sam na ovom projektu te mislim da bih bio odlican general ove organizacije.
2- Bio sam HC vise puta u ovoj oganizaciji te sam spreman da donesem sve teske odluke kao buduci lider.
3- Smatram da je pozicija generala veoma teska pa sam zato spreman suprostaviti se sa svim preprekama koje ce me cekati.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
1- Uveo bih razne jedinice kao sto su Kobre, Vojna policija i Snajperska jedinica.
2- Svim jedinicama bih uveo komadanta koji ce da ih vodi.
3- Jedinice kao sto su kobre i V.P bi redovno radile patrole oko vojne baze da ne dodje do nekog napada ili kradje municije.
4- Svake nedelje bih drzao sastanke sa svojim zaposlenicima da bih video da li se desio neki konflikt u toku nedelje ili neka situacija.
5- Pokusao bih da budem u sto boljim odnosima sa svojim kolegama iz drugih state organizacija
6- Redovno bih radio snabdevanje municije ostalim organizacijama kao i svojoj.
Ima jos puno saveta koji ce biti odradjeni ako budem postao lider ove organizacije!
Hvala na citanju i zelim srecu ostalim kandidatima!
SAPPHIRE
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: CET
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: djolepita
6. Vaše ingame ime: Djordje Sapphire
7. Vaš ID: 47426
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1- Vec duze vreme sam na ovom projektu te mislim da bih bio odlican general ove organizacije.
2- Bio sam HC vise puta u ovoj oganizaciji te sam spreman da donesem sve teske odluke kao buduci lider.
3- Smatram da je pozicija generala veoma teska pa sam zato spreman suprostaviti se sa svim preprekama koje ce me cekati.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
1- Uveo bih razne jedinice kao sto su Kobre, Vojna policija i Snajperska jedinica.
2- Svim jedinicama bih uveo komadanta koji ce da ih vodi.
3- Jedinice kao sto su kobre i V.P bi redovno radile patrole oko vojne baze da ne dodje do nekog napada ili kradje municije.
4- Svake nedelje bih drzao sastanke sa svojim zaposlenicima da bih video da li se desio neki konflikt u toku nedelje ili neka situacija.
5- Pokusao bih da budem u sto boljim odnosima sa svojim kolegama iz drugih state organizacija
6- Redovno bih radio snabdevanje municije ostalim organizacijama kao i svojoj.
Ima jos puno saveta koji ce biti odradjeni ako budem postao lider ove organizacije!
Hvala na citanju i zelim srecu ostalim kandidatima!
SAPPHIRE