By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nzm ko je to ne vidi se id i kad se uspori vidi se da id 12669 prvi poceo pucati zzHahaha, kakav si ti kralj, a ne vidiš da tvoj drug mene puca s kapije, to jest pokušava tebe da dovrši, pa onda mene puca, krši P.Z.Z1.1, a nisi cuo da policija može uzvratiti paljbu, ocajnicki pokušavaš mi nabiti kaznu ali ne ide to tako
OVDE SE VIDI DA JE PRVI OPALIO METAK Watch Desktop 2024.08.19 - 17.18.01.02 | StreamablePOCEO JE PUCATI BEZ RAZLOGA
vidi se lepo kako si prvi puco denza ne moras se pravdatHahaha, kakav si ti kralj, a ne vidiš da tvoj drug mene puca s kapije, to jest pokušava tebe da dovrši, pa onda mene puca, krši P.Z.Z1.1, a nisi cuo da policija može uzvratiti paljbu, ocajnicki pokušavaš mi nabiti kaznu ali ne ide to tako
Da da, ti si bio moj karakter, i znas da li me hitao ili ne, ide be spavaj, školuj seTo jedino ti vidis
idi radi,osim sto igras grandDa da, ti si bio moj karakter, i znas da li me hitao ili ne, ide be spavaj, školuj se
I radi PG vadi te iz auta i jos usput sprema revolver. Ne ide basnzm ko je to ne vidi se id i kad se uspori vidi se da id 12669 prvi poceo pucati zz
Watch rdm denza jedan pov | Streamable evoNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu
Na link-u se vidi dva POV-a, dostavi jedan POV na jedan link
ROK za dostavu POV-a 6H
Pov stariji od 48h sto je automatski reject
Objavio sam zalbu na 34h nego admin nije pregledao znaci mora je pregledati i kazniti igraca zzPov stariji od 48h sto je automatski reject
Policija je prva pocela pucati bez brojanja1. policija moze uzvrati paljbu
2. drug ti krsi P.Z.Z. 1.1
3. kako si zahtevo advokata a pitas da ti trci put procita prava jer "nisi" razumeo
4. POV stariji od 48h