Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14966
Players nickname
Adin Ace
Suspect ID
33758
Date of violation
Aug 19, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/653735/

Adin Dingle

Player
Player
Igrac 33758 konstanto krsi pravila.
Evo od nekih pravila:

Henesy Keen

Player
Player
Nema smisla da uopste dobija nesto jer cove je ranije krsio ta pravila a sto se tice mg-a vdm nema smisla, to nisu warnovi da bi dobio nesto. a to sto ova kinder nema zivot i gleda 24h na forumu ko krsi pravila i na kraj ga okaci znaci ono, kinder da veci kinder ne moze da bude.

Gazim Squipe

Player
Player
Jel tebe ko sta pitao forum warrior
Синко имаш 10 година курац ти се није испилио сперму ниси добио ти качиш неког, види се да си био злостављан кад си био мали мени је тебе жао стварно.

Last edited:

Adin Dingle

Player
Player
OH NE STVARNO. AKONSAM ZASLUZIO DA DOBIJEM NEKA DOBIJEM IMAM SOCIJALNI ZIVOT HVALA BOGU ZA RAZLIKU OD TEBE KOJI SEDIS KUCI I KACIS LJUDE ZA KONSTANTO KRSENJE HAHAHAHAHAHAHHAA🤣🤣
Imam i ja svoj al eto, kacis sto sam ti reko "retarde"

Adin Dingle

Player
Player
Синко имаш 10 година курац ти се није испилио сперму ниси добио ти качиш неког, види се да си био злостављан кад си био мали мени је тебе жао стварно.
Ko mi rece majko mila ovaj tvoj drugar sto sam ga kacio se uvrijedio sto sam reko istinu da je retard i sto me kaci za to,pickice male kacite za oc vrijedjanje,sta te rijec "retard maolumni" moze povrijedit jedino ako si neki kid koji ne moze da trpi uvrijede ili ima zdravstvenih problema kao tvoj drugar

Adin Dingle

Player
Player
Nema smisla da uopste dobija nesto jer cove je ranije krsio ta pravila a sto se tice mg-a vdm nema smisla, to nisu warnovi da bi dobio nesto. a to sto ova kinder nema zivot i gleda 24h na forumu ko krsi pravila i na kraj ga okaci znaci ono, kinder da veci kinder ne moze da bude.
Ja to ne gledam stvarno,Nisam dugo nekog okacio,okacio sam tvog druga jer me je robao ja sam ga ispostovo dao mu sve da bi on mn na kraju ubio ne pustivsi me.Drugar on mene treba da pusti kad mu bacim sve stvari nego da me ubija

Henesy Keen

Player
Player
Ja to ne gledam stvarno,Nisam dugo nekog okacio,okacio sam tvog druga jer me je robao ja sam ga ispostovo dao mu sve da bi on mn na kraju ubio ne pustivsi me.Drugar on mene treba da pusti kad mu bacim sve stvari nego da me ubija
Plači kinderu, plači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom