Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Srecko Jovanovic

Player
Player
1. Ваше име ИРЛ: Срећко
2. Ваше године: 14 год
3. Временска зона: УТЦ +2
4. Од када до када сте ингаме (Временски ставите нпр. од 10:00 до 19:00): радним данима 13:00- 17:00, 19:00-22:00...... зависи од ситуације
5. Просјекна активност по дану(Временски): 4-8 х
6. Ваш Дисцорд: сефбата1
7. Ваше име у игри: Имран Плави
8. Ваш ИД: 64054
9. Желим бити куратор Цриме-а или Стате-а: Стате-а

Додатне информације
1. Зашто желите постати админ? Желио бих постао админ како их је спречио кршење правила на серверу, помогао играчима око њихових нејасница, и како би сви имали добар и квалитетан РолеПлаи у којем могу да уживају. На серверу сам преко 2 године и подржавам сваку особу без обзира каква је она. Свјестан сам својих задатака и редовно и пажљиво ћу их одржавати. Надам се да сте овим барем мало научили какву сам особу.
2. Које су ваше предности?
Моје предности су:
-Знам и поштујем правила сервера
-Тимски рад
-Љубазност
-Искреност
-Послушност
-Одговорност
итд....
3. Које су ваше највеће слабости?
Шта год да урадим увек знам да може боље и трудим се да то и урадим.
4. Хоћеш ли бити спреман напустити РП живот и постати админ?
Наравно да хоћу. Из разлога што сам одувијек хтео да постанем админ како бих помогао другим играчима око онога што им није баш јасно и како бих учинио РолеПлаи квалитетним и бољим.
5. Хоћете ли бити спремни продати свој посао? (Забрањено је имати бизнис док сте администратор) Немам бизнис
6. Да ли постоји неки ИРЛ проблем који вас прича да будете активни у овом тренутку? Не

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Napisite na latinici + format naslova nije dobar

Status
Not open for further replies.
Top Bottom