1. Ваше име ИРЛ: Срећко
2. Ваше године: 14 год
3. Временска зона: УТЦ +2
4. Од када до када сте ингаме (Временски ставите нпр. од 10:00 до 19:00): радним данима 13:00- 17:00, 19:00-22:00...... зависи од ситуације
5. Просјекна активност по дану(Временски): 4-8 х
6. Ваш Дисцорд: сефбата1
7. Ваше име у игри: Имран Плави
8. Ваш ИД: 64054
9. Желим бити куратор Цриме-а или Стате-а: Стате-а
Додатне информације
1. Зашто желите постати админ? Желио бих постао админ како их је спречио кршење правила на серверу, помогао играчима око њихових нејасница, и како би сви имали добар и квалитетан РолеПлаи у којем могу да уживају. На серверу сам преко 2 године и подржавам сваку особу без обзира каква је она. Свјестан сам својих задатака и редовно и пажљиво ћу их одржавати. Надам се да сте овим барем мало научили какву сам особу.
2. Које су ваше предности?
Моје предности су:
-Знам и поштујем правила сервера
-Тимски рад
-Љубазност
-Искреност
-Послушност
-Одговорност
итд....
3. Које су ваше највеће слабости?
Шта год да урадим увек знам да може боље и трудим се да то и урадим.
4. Хоћеш ли бити спреман напустити РП живот и постати админ?
Наравно да хоћу. Из разлога што сам одувијек хтео да постанем админ како бих помогао другим играчима око онога што им није баш јасно и како бих учинио РолеПлаи квалитетним и бољим.
5. Хоћете ли бити спремни продати свој посао? (Забрањено је имати бизнис док сте администратор) Немам бизнис
6. Да ли постоји неки ИРЛ проблем који вас прича да будете активни у овом тренутку? Не
2. Ваше године: 14 год
3. Временска зона: УТЦ +2
4. Од када до када сте ингаме (Временски ставите нпр. од 10:00 до 19:00): радним данима 13:00- 17:00, 19:00-22:00...... зависи од ситуације
5. Просјекна активност по дану(Временски): 4-8 х
6. Ваш Дисцорд: сефбата1
7. Ваше име у игри: Имран Плави
8. Ваш ИД: 64054
9. Желим бити куратор Цриме-а или Стате-а: Стате-а
Додатне информације
1. Зашто желите постати админ? Желио бих постао админ како их је спречио кршење правила на серверу, помогао играчима око њихових нејасница, и како би сви имали добар и квалитетан РолеПлаи у којем могу да уживају. На серверу сам преко 2 године и подржавам сваку особу без обзира каква је она. Свјестан сам својих задатака и редовно и пажљиво ћу их одржавати. Надам се да сте овим барем мало научили какву сам особу.
2. Које су ваше предности?
Моје предности су:
-Знам и поштујем правила сервера
-Тимски рад
-Љубазност
-Искреност
-Послушност
-Одговорност
итд....
3. Које су ваше највеће слабости?
Шта год да урадим увек знам да може боље и трудим се да то и урадим.
4. Хоћеш ли бити спреман напустити РП живот и постати админ?
Наравно да хоћу. Из разлога што сам одувијек хтео да постанем админ како бих помогао другим играчима око онога што им није баш јасно и како бих учинио РолеПлаи квалитетним и бољим.
5. Хоћете ли бити спремни продати свој посао? (Забрањено је имати бизнис док сте администратор) Немам бизнис
6. Да ли постоји неки ИРЛ проблем који вас прича да будете активни у овом тренутку? Не