Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36062
Players nickname
Kevin Sins
Suspect ID
55027, 55023
Date of violation
Aug 19, 2024
Time of violation
18:40
Proofs
https://youtu.be/rjRvitKMebM

Hare Flow

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Dostavite validan link snimka (POV-a)
Rok za dostavu 6h

Mikail Lavic

Player
Player
Stavi full pov brate moj, potpuno ceo pov kad si nas udarao sa auto mi smo bili sa motorom, i stavi pov kad si posle radio RK- revenge kill i probali ste da nas ubijete sa prijatelja, stavljam ja moj pov kad ste uradili RK za neki minut je tu video

Mikail Lavic

Player
Player

Evo moj pov koji sam uspeo uzeti, zato sto nisam snimao kad ste nas udarali sa tvoji auto, ali sam siguran da si ti snimao od pocetka, pa stavi ceo pov, ja sam budzio moj motor a ti si mene udarao da bi budzio auto zato sto si bio nestrpljiv

Last edited:

Mikail Lavic

Player
Player

Evo moj pov koji sam uspeo uzeti, zato sto nisam snimao kad ste nas udarali sa tvoji auto, ali sam 100% siguran da si ti snimao od pocetka, pa stavi ceo pov, ja sam budzio moj motor a ti si mene udarao da bi budzio auto zato sto si nestrpljiv, sledeci put kad kacis nesto pitaj sam sebe dali si pogresio ti prvi
ovo je pov posle njegova smrt i vratio se sa prijatelja za odmazdu, on sam prekrsio pravilo tu i kad je mene udarao dok sam budzio ja motor

Hare Flow

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu

ID 55027 će dobiti kaznu za P.Z.Z 1.1
ID 55023 će dobiti kaznu za P.Z.Z 1.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom