Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Alki-10172

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Aleksandar
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 4-6H
5. Vaš Diskord: makedonac5510 ili MAKEDONCHE
6. Vaše Ingame ime: Couzy Moncler
7. Vaš ID: 10172

Dodatne Informacije
1. Lider za... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Dosta vremena sam proveo u drzavnim organizacijama, a skoro najvise u SAHP-u. To mi je razlog prijave za lidera ove organizacije. SAHP je zanimljiva organizacija, gde bi pocetnici ulazili, a ne samo i oni.

2.2 Veoma sam socijalan sto me cini spremnim da uvek porazgovaram sa gradjaninom ili bilo kojom drugom personom, i da problem resim na laksi nacin i po mene i po njega. Mislim da sam vise nego dovoljno iskusan u drzavnim organizacijama sa obzirom da u njima samo i igram na serveru. LSPD, NG, SAHP , FIB , GOV.

2.3 - Verujem da sam sposoban da naucim nove sheriffe, i da im pomognem da dostignu najveci potencijal. Imam spremno ljudstvo za High Command koja bi uz mene SAHP dovela na najvisi moguci nivo. Maksimalno cu se potruditi da postujem sva pravila zajednice i trudicu se da ni jedan moj clan ne prekrsi ista.Veliki fokus će takođe biti upret novim igračima koji će biti obučavani da postanu članovi San Andreas highway patrole gde će naučiti sva roleplay pravila i doprineti bolje kvalitetu projekta.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1 Regrutacije - odrzavali bismo ih barem 2 puta nedeljno. Uz pomoc High Command-a, dao bih priliku svakom gradjanu da se zaposli.

Inspektori - Inspektori imaju zadatak da istraze sve kriminalne radnje u San Andreas-u, i da ispitaju ljude koji su optuzeni za neku kriminalnu radnju.

S.A.J. ( Specijalna Antiteroristicka Jedinica)
Udarna jedinica, opremljena najboljim i najspremnijim ljudima u organizaciji. Specijalizovani za svaku akciju, gde su u obavezi da uvek idu na bilo kakvu kriminalnu radnju koja se odvija u San Andreas-u. Kapetan S.A.J.-a bi imao zadatak da odrzava ceste simulacije tereskih akcija, gde bi svoje pripadnike maksimalno pripremio za pravu akciju.

Patrole je najvaznija stvar u sastavu SAHP-a. Nas prvenstveni zadatak je da odrzimo auto-put bezbedan za svakog gradjanina. To cemo postici tako sto ce na auto-putu biti celo patrolno osobolje, gde cu se potruditi da sto manje ljudi bude u stanici, osim onih koji su zaduzeni za prodaju osiguranja i bar jedan clan High Command-a koji bi nadgledao rad patrolnog osobolja putem radio komunikacije.

Predlog cinova:

-----------------------------------

-High Command -

-----------------------------------

30. Državni Sheriff
29. Zamenik Državnog Sheriffa
28. Asistent Državnog Sheriffa
27. Šef Osoblja
26. Šef Odeljenja
25. Komandir Stanice

----------------------------------

-Komanda -