Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Konstantno krsenje pravila / Abraham Elkhabib

Status
Not open for further replies.
Your ID
32659
Players nickname
Ckabe Slayer
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Aug 21, 2024
Time
00
Proofs
xxx

Zyka1312

Player
Player
Poštovani Abrahame,

Nadam se da ste dobro. Ovim putem želim da se obratim sa molbom za unban sa servera, u vezi sa mojim prethodnim kršenjima pravila. Iskreno se izvinjavam zbog svojih ranijih postupaka i nemira koje sam eventualno prouzrokovao zajednici i iskustvu igraca..

Svestan sam da je moj prethodni zahtev za unban bio odbijen, i razumem razloge za tu odluku. Od tada sam duboko razmislio o svojim postupcima i posvećen sam tome da se to više neće ponoviti. Shvatio sam važnost poštovanja pravila i održavanja pozitivne atmosfere na serveru.

Želim naglasiti svoje iskreno kajanje i spremnost da preuzmem odgovornost za svoje greške. Ako mi se pruži prilika za drugu šansu, obećavam da ću pristupiti svojoj participaciji na serveru sa najvećim poštovanjem i odgovornošću. Potpuno sam posvećen strogoj primeni pravila i stvaranju pozitivnog doprinosa zajednici. Razumem duboke posledice svojih prethodnih postupaka i spremno se obavezujem da ću uložiti maksimalne napore da povratim vaše poverenje.

Izuzetno mi je stalo da dokažem svoju vrednost kao član zajednice i da pokažem svoju predanost dugoročnom poštovanju pravila i mirnom okruženju na serveru.

Unapred zahvaljujem na vašem vremenu i razumevanju u vezi sa ovom situacijom.

Hvala vam na pažnji.

Ckabe Slayer

Select for moderation

Status
Not open for further replies.
Top Bottom