Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD I Korumpirana Biografija I zorkee anonimus I 58972

Rejected
Status
Not open for further replies.

zorkee anonimus

Player
Player
Joined
Jun 16, 2024
Messages
53
Starost: 8
Otac: Liam Anonimus
Majka: Madison Anonimus
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: Los Santos
Pol:musko
Boja očiju:Braon
Boja kose:Crna
Tetovaže: Nemam
Prednosti:Odgovoran,strpljiv,spretan,snalazljiv
Slabost:Laz,Agresivnost

Biografija 100+ reci:

Rođen sam 20. januara 1999. godine, u Los Santosu gde su ulice imale sopstvena pravila, a zakon se često zaobilazio. Od malih nogu, gledao sam kako stariji momci iz kraja brzo dolaze do novca, poštovanja i moći. Privukla me je ta priča o brzoj zaradi i životu bez granica.
Dok sam odrastao, ušao sam u svet koji nije bio za decu. Počeo sam s malim stvarima sitnim krađama, prodajom ukradenih stvari. Bio sam dobar u tome, previše dobar za svoje godine. Kako sam rastao, rasla je i moja karijera. Postao sam deo ozbiljnijih poslova, ljudi su me prepoznali kao nekog na koga se mogu osloniti kada je bilo teško.
Novac je stizao brzo, a s njim i problemi. Živeo sam brzo, bez razmišljanja o posledicama. Vreme je prolazilo, a sa svakom novom akcijom, rizik je postajao sve veći. Bio sam svedok scena koje bih voleo da mogu zaboraviti, ali one su postale deo mene. Znao sam da je to život bez povratka, ali već sam bio preduboko uvučen.
U nekom trenutku, shvatio sam da je sve to samo iluzija – lažni sjaj koji sakriva stvarne posledice. Zakon je bio za petama, prijatelji su nestajali jedan po jedan, a porodica je bila sve dalje od mene. Iako sam bio na vrhu, osećao sam se prazno i izgubljeno.Danas, osvrćući se na taj put, jasno mi je da život na ulici nije vredan cena koje sam platio. U svetu kriminala, uvek si na ivici, stalno gledajući preko ramena. Sada, želim nešto drugo, nešto što će mi doneti mir. Jer u svetu gde zakon ne vlada, niko ne pobeđuje.

Karijera 100+ reci:

Posle godina provedenih u svetu kriminala, stigao sam do tačke kada sam shvatio da taj život nema budućnost. Svakodnevno suočavanje s opasnostima i gubitak prijatelja naterali su me da preispitam svoj put. Trebala mi je promena, ali nisam znao gde da počnem. Ironično, upravo ono što me je uništavalo, postalo je moje spasenje.
Jednog dana, doneo sam najtežu odluku u svom životu – okrenuo sam leđa kriminalu i odlučio da se pridružim policiji. Znao sam da će biti teško, da će me mnogi videti kao izdajnika, ali osećao sam da dugujem sebi i drugima priliku da ispravim greške. Počeo sam od nule, prolazeći kroz rigoroznu obuku, sa željom da iskoristim svoje znanje o podzemlju u borbi protiv njega.
Ubrzo sam stekao poštovanje kolega zbog svog iskustva i intuitivnog razumevanja kriminalnog uma. Postao sam ključni deo specijalnih jedinica zaduženih za suzbijanje organizovanog kriminala. Moja prošlost, koja je nekada bila teret, sada je postala moja snaga. Bio sam uspešan jer sam znao kako kriminalci razmišljaju, kako funkcionišu njihove mreže, i koristio sam to znanje za dobro.
S vremenom, moj rad je prepoznat i napredovao sam u službi. Dobijao sam sve složenije zadatke, a svaki uspeh bio je korak dalje od onoga što sam nekada bio. Pomagao sam ljudima koje sam nekada povređivao, a ta transformacija mi je dala osećaj ispunjenja. Danas, nosim značku s ponosom, znajući da sam izabrao pravi put i da sam, na kraju, pobedio sopstvene demone.

Ishodi:

1-Zorke moze primiti mito ukoliko mu privedeno lice ponudi do 100k i moze od privedenih lica da trazi bilo koje oruzije, municiju,pancire i dorgu da mu predaju.

2-Zorke je jako bezobrazan prema uhapsenim moze muciti osobe kako bi saznao potrebne informacije, i ubiti u slucaju nesaradjivanja,takodje onesvestiti kolege ako ga uhvate u korupciji.

3- Zorke moze sudjelovati i saradjivati sa kriminalnim organizacijama i može pociniti krivicna djela.

4-: Zorke može patrolirati po getu i uhapsiti lica koja vrše krivicna dela.

5-Zorke moze uci u 2v1 zbog svog iskustva i treninga.

6-Zorke moze da veze,vuce,pretrazuje,pruza prvu pomoc,otvara PDA,skuplja stvari sa poda i vozi sa jednom rukom dok u drugoj drzi pistolj( odnosi se na tejzer ili revolver).
 

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
2,783
Biografija PRIHVACENA.

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom