Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kova Kovacevinski

Player
Player
1. Vaše ime IRL: David

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: UTC+1

4. Prosjek online po danu : 4-16h

5. Vaš Discord: Kova007

6. Vaše ingame ime: Kova Kovacevinski

7. Vaš ID: 43502

Dodatne informacije:

1. Lider za:
The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Kao prvo imam dovolnjo iskustva jer sam bio u puno ogranizacija i puno sam naučio. Mislim da bio bio dobar lider i dobro bi vodio talačke i turfove.

2. Kao drugo, znam svoje znanje za vođenje evenata i trufova i mislim da to radio bolje od drugih lidera. Išli bi na sve moguce evente i bili bi najaktivniji.

3. Kada sam bio u drugim organizacijama radili su plačku prodavnica koji nisu bile dobro izvdene ili talačke gdje su ubili taoca i nazalost propale. Ja cu uraditi sve da postanemo najbolji i da ne radimo iste greške ko prošli lideri.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1.
Svojim iskustvom u organizacijama naucio sam kako bi neka organizacija trebala postupati kao prava crime organizacija. A ne raditi greške.

2. Imao bi nula tolerancije prema toksičnosti. Svakog člana ogranizacije koji bude radio sranja ili bio toksićan kaznit če ga co-lideri i ja.

3.Okupljao bi ljude da idemo na sve eventa da nas bude što više te bi ljude kojim najviše vjerujem da zadatak da ispituju ljude tako da spriječimo naše članove kršenje role-play pravila, tako bi smo spriječili warnove i tako dalje.

4.U svom iskustvu gledao sam kako grijesi high-command ili lider od njih sam naucio sam ne radim iste greske ko oni i naučio puno stravi sto treba uraditi a sto je greska.

5.Trudit ču se da svaki član organizacije ne prekrši niti jedno pravilo tako da drugi igraćima ne uništimo roleplay i te bih ih poticao na sto bolji roleplay.

8k
minimum profit od grafita.

Zavrsetak aplikacije i bez jednog warna

Status
Not open for further replies.
Top Bottom