By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate imam pov 4 sekunde prije nego sto je zavrsio raid i to sam palio program a i vidis da nije bilo pucanja poslje raida neg su samo usli zavrsit svojeg i odma pucali po nama kao sto se vidi, molim te da rijesis toNakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti zalbu.
Dostavite pov od pocetka situacije.
Rok za dostavu je 14h.
Nemoj tu plakat svi znamo sto ne mozes kacit cijeli pov zato sto si nam psovo i govorio nam "pusi te ga" i da smo "retardirani" sto ste na raidu izgubili. I imas mnogo srece sto se nisam cuo da sam ti brojo 5 sekundi da se udaljitebrate imam pov 4 sekunde prije nego sto je zavrsio raid i to sam palio program a i vidis da nije bilo pucanja poslje raida neg su samo usli zavrsit svojeg i odma pucali po nama kao sto se vidi, molim te da rijesis to
decko nemoj da se gubis, nisam palio pov jer sam mislio da ce te bit normlani poslje raida a kad ste krenili psovat upalio samNemoj tu plakat svi znamo sto ne mozes kacit cijeli pov zato sto si nam psovo i govorio nam "pusi te ga" i da smo "retardirani" sto ste na raidu izgubili. I imas mnogo srece sto se nisam cuo da sam ti brojo 5 sekundi da se udaljite
Druze eto ako sam psovo kaci 1milion ci ti licno dat al problem je sto nisam i sad cu te svaki dan raidat i neces mira imatdecko nemoj da se gubis, nisam palio pov jer sam mislio da ce te bit normlani poslje raida a kad ste krenili psovat upalio sam