Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dervo Lepic

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Dervis
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:00 do 00:00 (nekad vise, nekad manje)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): oko 9-10 sati
6. Vaš Discord: Dervo#9488
7. Vaše ingame ime: Dervo Lepiic
Vaš ID: 19596
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-: State-a

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?

Htio bih postati admin iz par razloga. zeleo bih postati admin zato sto pre sam vec bio administrator ali sam nazalost bio sam ne aktivan,nece se to nikada ponovti,Glavni razlog: Imam iskustva kao administrator ovog servera tako i u roleplay bio sam u mnogo organizacija od njih pa do cak ovoga sam dobio mnogo iskustva znam resavati probleme kada je neko bezobrazan,nevaspitan,drzak....volim jednostavno pomagati svim igracima ovog servera mnogo njima sam pomogao tako sto davajuci po 100,150k,Znam da se snadjem u roleplay situacijama snalazljiv sam nisam nikada bio stidljiv nikada ne volim da se svadjam,U smislu da vicem na nekoga nego tu sam svakome da pomognem kome treba i kada treba,dobio sam od svega 1 kaznu od administracije i od tada sam postao ozbiljan i mislim da bih trebao da se pridruzim ovim putem u administrator team

2. Koje su vaše prednosti?
Ljubazan sam prema svim igracima ne bitno da li taj igrac bio ljubazan prema meni ili ne, odlucan sam i spretan da resim bilo kakvu situaciju ili pomoci nekom pocetniku oko osnova

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Nemam nikakvu slabost osim internet nekad kada mi zabaga nista vise od toga

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, prošao sam stvarno puno toga i volio bih se posvetiti projektu i pomoći mu koliko god je mu mojoj moći, vec imam iskustva kao clan administracije

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Hoću, ne posjedujem biznis tako da nije problem.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom