Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Bisha Verstappen

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Adi
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 8-13h
5. Vaš Discord: b1shaa_
6. Vaše ingame ime: Biisha Verstappen
7. Vaš ID: 40558

1. Lider za Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1
Kroz svoje iskustvo mislim da zasluzujem ovu poziciju iz ragloa sto sam bio mnogo puta HC u CRIME organizacijama, znam da radim posao i zelja mi je postati lider.

2.2
Video sam da u prethodnim organizacijama nema toliko atmosvere za trud i rad te se organizacije vrlo brzo disbanda, ja ne zelim puno praviti gluposti i zelim da uspesno zavrsim moja 1/2 mandata sa dobrom atmosverom.

2.3
Imam ekipu u koju vjerujem i znam da je vrlo dobra kako pucacki tako i u aktivnosti, takodje znam da me nikad nece iznevjeriti i znam da ce dati sve od sebe da me iznenadi na neki pozitivan nacin.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1
Svaki clan ce imati podjednako paznje jer smatram da nije ljepo odvajati clanove iste organizacije i svi bi se ponasali jednako prema svima.

3.2
Radi pobojsanja nase organizacije postojat ce dnevni nivo aktivnosti za koji ce najaktivniji clanovi dobijati vece bonuse od ostalih.

3.3
Rankovi i HC se nece dobijati tako lako vec ce morati da se zasluzuju s velikom aktivnoscu i zeljom za rad u nasoj organizaciji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom