Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Joe Ninthstreet

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Ognjen
2. Vaše godine:19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:8-10h
5. Vaš Diskord: _1joemama
6. Vaše Ingame ime: Jamal Luxury
7. Vaš ID: 18444

Dodatne Informacije

1. Lider za: Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Bio sam u vecini organizacija i znam sva pravila sto se tice tog dela, imam ogromno iskustvo o vodjenu grupe/bande/familije.
-Poznavanje RP i Geto pravila je nesto sto sam prvo naucio i zapamtio, a samim tim mislim da bih bio jedan od boljih lidera ne samo Ballas organizacije vec i bandi generalno.
-Imam ogroman broj ljudi oko sebe sa kojima sam bio u bandama/orgovima i sa kojima sam turfao i uzivao po getu i sa kojima bih vodio ovu organizaciju.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

-Povecao bih kriterijum poznavanja geto pravila za bande a samom tim i za turf bi se prosao veliki ispit pravila.
-Sto se tice rankova rankovi ce biti podeljeni na osnovu iskustva osobe i njihove spretnosti i znanja pravila
-Svaki događaj će imati smišljenu taktiku koja bi bila najbolja za taj event
-Sastanke bih odrzavao kad je neophodno ili jednom sedmicno.
-U organizaciju bih pozivao ljude koji bi mi bili aktivni spretni i imali najvece znanje o dogadjajima(pljacke prodavnica i gun stora, tajnja radnja i battle ship).
-Ali pre svega bandu bi formirao da bi se skupilo sto vise nas uzivamo i zabavimo na serveru bez krsenja bilo kakvih pravila

Status
Not open for further replies.
Top Bottom