Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pokušaj pljačke i RDM poslije FAM raida | ID: 3812

Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
3812
Date of violation
Apr 10, 2022
Time of violation
14:08
Proofs
https://youtu.be/Z4UnewfYrqM

Ray Gold

Player
Player
Nisam htjeo ništa izrezivati neka se vidi sve a naveo sam vam tu u opisu na kojim minutama se vidi kršenje pravila.

Dječaci se iznervirali pa kad su pali na raidu došli kući zapalili nam vozila i misle da mogu onda ubijat i pljačkat jer mi čekamo prijevoz.
Da napomenem ovo nije nikakva RP situacija ovo je OOC fam raid bio i stoga se cuje i komunikacija na Discord, a i vidi se sve ljepo kako su izfrustrirani i šta rade.
Odmakli smo se od njihove kuce i cekamo prjevoz dok oni glume baje kao da smo im u dvorištu.

- 14:08 me puca ID: 3812
- 15:53 pokušaj pljačke ID: 3812 dok čekam prijevoz da dođe po mene
- 17:03 dolazi prijevoz po mene ID: 3812 me ubija i zatim i mog člana koji je došao po mene jer su nam zapalili vozila da se ne možemo odvesti

Želim da se kazni za sva pravila koja je prekršio a za FAM warn odlučite vi jer su bili svi tamo njihovi a niko ga upozorio nije da to ne radi.

Ray Gold

Player
Player
+ admin ce pregledat i odlucit nemas se sta pravdati kad se sve vidi na POV 👋

Tom Henkins

Player
Player
Nisam htjeo ništa izrezivati neka se vidi sve a naveo sam vam tu u opisu na kojim minutama se vidi kršenje pravila.

Dječaci se iznervirali pa kad su pali na raidu došli kući zapalili nam vozila i misle da mogu onda ubijat i pljačkat jer mi čekamo prijevoz.
Da napomenem ovo nije nikakva RP situacija ovo je OOC fam raid bio i stoga se cuje i komunikacija na Discord, a i vidi se sve ljepo kako su izfrustrirani i šta rade.
Odmakli smo se od njihove kuce i cekamo prjevoz dok oni glume baje kao da smo im u dvorištu.

- 14:08 me puca ID: 3812
- 15:53 pokušaj pljačke ID: 3812 dok čekam prijevoz da dođe po mene
- 17:03 dolazi prijevoz po mene ID: 3812 me ubija i zatim i mog člana koji je došao po mene jer su nam zapalili vozila da se ne možemo odvesti

Želim da se kazni za sva pravila koja je prekršio a za FAM warn odlučite vi jer su bili svi tamo njihovi a niko ga upozorio nije da to ne radi.
Decko ti djecaci dodju i reidaju te kad vas ima najvise 2 puta vec tako da nemoj da pricas o tome :),Dalje pricas na discord,provociras posle raida jedna vrsta baitanja,tvoji drugari to jest goku je otisao ti se pravis pametan....Familija nema sta da odgovara jer sam cak i ustupoio svoje vozilo sto se vidi i cuje na snimk,jedan lik te zezao i pokusao da te pljacka gdje to ima bez vozila u blozini bez uperene jos tri puske tebi na glavu hahaha ,plus taj isti lik vas ubije na auto putu gdje mu je dozvoljeno da to i uradi,ti sledeci put razmisli kad budes kacao nesto na forum lose ti to ide...Ti si takodje posle reida trebao samo da odes a ne da se zadrzavas tu dovidjenja prijatno vidimo se :) PS:To sto pricate da cu doci i dovest 15 ljudi,nije istina dovest cu 25 :D

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom