Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG I Korumpirana Biografija I Bole Top I 36693

Rejected
Status
Not open for further replies.

Bole Top

Player
Player
Organizacija: Nacionalana Garda

Ime: Bole Top
Starost: 33
Nacionalnost: Bošnjak
Mesto rođenja: Zenica
Pol: Muski
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeda
Tetovaže: Na obe noge
Prednosti: Pametan i lukav
Slabost: Tvrdoglav

Zivotna prica: Kao mali sam vec bio predstavljen kriminalu. Moj otac je bio visoko pozicionirani mafijas u organizaciji Los Santos Vagos. Vec me od malih koraka ucio kako voditi ilegalnu stranu u gradu Los Sanotsa. Bio sam njegova desna ruka. Sve smo radili zajedno sve dok ga policija nije uhvatila. Nije me hteo odati policiji i tako sam ostao na ulicama los santosa. Vec neko vreme smisljam plan kako da ga oslobodim. Pa sam dosao na ideju da se infiltriram u Nacionalnu Gardu. S obzirom da me otac nije odao imao sam cist dosje. Tako sam usao u NG kako bih dobio pristup zatvoru da spasim svoga oca.

Prica o karijeri: Bio sam jedan od najvrednijih vojnika kroz svo vreme. Brzo sam napredovao iz normalnog vojnika u zastavnika pa u porucnika pa narednika pa na posljetku sam se sblizio sa generalom i postao njegov asistent. Sada sam mogao zapoceti spasavanje svoga oca uz pomoc velikog pristupa u vojsci. Naravno neki put nije sve bilo na racunalima i neke informacije sam trebao uzeti sam u svoje ruke. Shvatio sam gdje je najbolje mjesto da ih ispitam i zatim dokrajcim. Tako iz dana u dan se sve vise priblizavam svom ocu. Nakon jednog ispitavanja saznao sam u kojem se zatvoru nalazi. Tu je krenuo zavrsni dio plana koju cu obaviti u skorom vremenu.

Perkovi:
- Bole moze zbog spretnosti koje je stekao tijekom treninga moze da pretražuje, vuče, otvara PDA, ubacuje/izbacuje iz auta, pruza pvu pomoc sa revolverom/tejzerom u ruci. (ne sa puskom)

- Bole moze lomiti kamerica uz pomoc me,do,try komande

-Bole moze uzimati mito (do 100k), drogu, oruzje,municiju i pancire

- Bole moze ici 2v1

- Bole može osumnjičene mučiti ili ubiti ako ne sarađuju, pusta ih na slobodu, očisti dosije.

- Bole moze krasti kamione

Gerrito Malchiny

Player
Player
Biografija PRIHVACENA

.U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom