Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected NG | Korumpirana Biografija | Miki Bollo | 30903

Rejected
Status
Not open for further replies.

Miki Bollo

Player
Player
Joined
Mar 22, 2024
Messages
149
Organizacija: NG

Ime: Miki
Starost: 27
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Karlovac
Pol: Muški
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: svuda po telu
Prednosti: odlično rukovanje oružijem, spretnost, vrlo inteligentan
Slabost: lakoveran


Životna priča: 100+ reči
Miki se rodio 06.06.1997. godine u Karlovcu. Njegovi roditelji su bili u braku, njegov otac je radio kao vojnik. Miki je od malena učio o vojsci. Njegov uzor je bio njegov otac, i maštao kako će jednog dana postati vojnik kao i on. Nakon završene Mikijeve srednje škole, pitao je oca da li bi mogao da se zaposli i on u vojsku, pošto mu je to bila želja. Otac ga je spremao, davao testove, učio ga, ojačao ga. Miki je učio svaki dan. Trudi se da postane vojnik. Nakon što je sve testove prešao što mu je njegov otac zadao. Pitao je oca da li je spreman za vojsku, i odgovorio je da. Došao je taj dan da Miki dođe u Fort Zancudo zajedno sa njegovim ocem, i da porazgovara sa Generalom. General se oduševio čim mu je Mikijev otac ispričao šta je sve naučio. Mikijev otac je bio komandant specijalne jedinice "Kobre". Kada je General ispitao Mikija, odlučio je da ga zaposli. Mikijeva životna želja se ispunila.
Priča o karijeri: 100+ reči
Nakon zapošljavanja u Vojsku, General je odlučio odmah da ga promoviše u Zastavnika. Nakon nekog vremena, truda i Mikijeve aktivnosti, otac ga je promovisao u Kobre Senior. Miki je išao na akcije, čuvao kapije. Nakon 7 dana, dobio je vojnu legitimaciju. Posle dugog vremena, otac je otišao u penziju, i neko je morao da nasledi njegov čin, tako da je Miki nasledio komandanta kobri i onda je nastavio da vodi jedinicu i uvek se trudio da bude vođa kao što niko do sada nije bio. Promovisan je u Assistenta Generala. Bio je poznat po svojoj dobroj odlučnosti i velikoj hrabrosti u svim akcijama Nacionalne Garde. Međutim, kako su godine prolazile, korupcija je počela zagrizavati sustav. Miki nije mogao odoliti iskušenju. Kada je dobio tu priliku, nije je mogao odbiti. Uvek je bio sumnjiv svim članovima, ali niko nije imao sav dokaz za to. Miki je promovisan u General Pukovnika, što mu je bio cilj u svojoj karijeri.

Ishodi:
1- Miki može uzimati drogu, pancire, oružije, municiju i balaclavu
2- Miki može primiti mito do $100.000
3- Miki može posedovati, prodavati, kupovati, koristiti sva legalna i ilegalna oruzja ( heavy sniper,machine gun ) koja se mogu nabaviti u gradu (osim iz svoje organizacije)
4- Miki može da veže, vuče, koristi PDA, prvu pomoć, ubacuje u kola, pretražuje sa bilo koje strane revolverom/tejzerom (Osim pusaka)
5- Miki može da ide 1v2 zbog svojih veština
6- Miki može osumnjičene mučit ili ubit ako ne sarađuju, pustit ih na slobodu, očistit dosije i skinut poternicu.
 
Last edited:

Gerrito Malchiny

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
May 26, 2021
Messages
3,077
Biografija PRIHVACENA.

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom