Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4895
Players nickname
Ragib Bomba
Administrators nickname
Diablo Daytona
Date
Mar 21, 2022
Time
03:40
Proofs
-

Ragib Bomba

Player
Player
Dobar dan administraciji GRAND RP-a.
Naime pišem vam u vezi moga bana (Approved - Moguć WallHack ili nedozvoljeni Redux | ID:4895).
Problem je bio u tome sto nisam znao da sam okacen i admin me nije obavijestio u igrici da sam zavrsio na forumu i da se trazi od mene pov.
Spreman sam pod svaku cijenu pokazati trenutne POV snimke i odraditi PC check ako je potrebno jer stvarno nemam nikakav vid cheata samo nisam bio obavjesten mog bana je ostalo jos 12 dana a to vrijeme bana sam ubijao na svom twink accu. Imam i POV snimke sa twink acca tako ako ima bilo kakve sumnje na mene spreman sam odraditi svaki check. Takodjer nisam ni imao nalog na forumu dok sam bio prijavljen jer nisam koristio to jer nikad nisam zavrsio u demorganu zbog krsenja nekih pravila i uvijek imam snimku samo desilo se da nisam bio obavijesten.
Lijep pozdrav.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postavi pov ovdje u roku od 8h

Ragib Bomba

Player
Player
Ne posjedujem POV od tog eventa davno je bilo i obrisao sam ga imam POV snimke u skorije vrijeme nemam toliko stare POV snimke...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom