Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader For The Families I Djolee Alcapone

Rejected
Status
Not open for further replies.

djordjee1312

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Djordje
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6H
5. Vaš Discord: djordjevicc.11
6. Vaše ingame ime: Djolee Alcapone
7. Vaš ID: 55104

Dodatne informacije

1. Lider za The Familes

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Kao bivsi curator crime organizacije los santos vagos mislim da bih mogao da podnesem teret vodjenja jedne specificne organizacije kao sto je fhe families
2. Prosli lider Aco se nije bas proslavio jer org cak nije vodio ni 20 dana.Ja bih pokusao da izguram 2 mandata jer to u skorije vreme nismo videli na RS serveru.
3. Hq i sam familjes je prelep.Imam previse ideja kako bih poredjao auta skupljao ljude za akcije u ovom HQ-u tu su nam blizu drugari ballasi i bloodsi i mozemo svi zajedno da se skupimo i robamo ljude

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Povecana aktivnost u getu:
Ove crime organizacije ne idu toliko po getu da se robaju i pucaju.Ja bih to promenio i pravio bi takve akcije.Sazivao bi ljude svi bi se skupljali u auto i cistili geto.Naprimer kada je geto patrola moj gang ne bi dozvolio da state istu zavrsi nego bi se potrudio da roba state i posle toga uzmu 2 najjaca cina i naprave talacku sa njima kako bih skupili pare za bonuse i oruzje.
Povecana aktivnost na eventima:
Ne znam zasto ali sadasnje crime organizacije ne idu na evente kao sto su dousnik,tajna,pomorska itd...Smatram da su ovo bitni eventi jer nam svaki donosi nesto u org kao sto je npr municija koja nam je preko potrebna.
Grafiti team:
Vec imam spremam grafiti team koj ne bi dozvolio da nam neko presara grafit i sve bi bilo nase
Turf team:
Imam prejak spremam turf team i turf team leadera i smatram da bih mogao da uzmem turf sezonu.
Grupne akcije:
Skupljao bih sve bande i svi bismo zajedno robali pravili talacke i povecavali stopu kriminala
Imam jos naravno puno ideja koje cu izneti ukoliko budem pozvan na intervju

Rankovi organizacije
13 I Leader
12 I Co-Leader
11 I El-Capo
10 I O.G
9 I Turfer
8 I Consigliere
7 I Graffiti Team Leader
6 I Graffiti Team
5 I Shotta
4 I Dealer
3 I Senior Hooligan
2 I Junior Hooligan
1 I Suspend

Dragan Macak

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno, intervju ce biti odrzan 31.08.2024. u 19:00 sati.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom