Lider za The Ballas Gang | Lemi Obrnemi
Informacije1. Vaše ime IRL: Emil
2. Vaše godine : 15
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6-8h
5. Vaš Discord : catiibusic
6. Vaše ingame ime : Lemi Bomboclaat
7. Vaš ID : 33049
Dodatne informacije
1. Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
->Bio sam duze vrijeme u gradu i upleo se u ilegalne radnje i organizacije. Bio sam 1 do 2 godine u kriminalnoj organizaciji. Započeo sam svoje putovanje s bandom The Families kako bih stekao iskustvo kriminalca. Imam veliko iskustvo zapovijedanja u svim različitim bandama u gradu. Kao vođa, mogu se nositi s Ballasima zbog mog razumijevanja svake pojedine stvari o bandama i načina na koji će one glatko teći iz mog prethodnog iskustva.
-> Želim postati vođa The Ballas Gang jer želim sudjelovati u mnogim događajima kao što su pljačke trgovina/gun stora, podmornica i mnogi drugi itd. Želim povećati kriminalnu stranu tako što ću svakodnevno organizirati mnogo događaja uz dobar bonus u organizaciji. Želim također aktivirati geto dominirajući drugim bandama i pljačkajući bez kršenja pravila. Ako ja dobijem vodstvo onda će se moji prijatelji, članovi obitelji pridružiti Ballasima i pomoći mi da završim svoj mandat bez ikakvih poteškoća.
-> Kao vođa osigurat ću da svi tjedni zahtjevi budu ispunjeni bez ikakvog utjecaja na bandu, postojat će aktivni članovi u organizaciji koji će prisustvovati svakom događaju bande. Dajem zamjenika povjerljivom covijeku tako da možemo prisustvovati svakom događaju zajedno , posebno kasno navečer. Stvorit ću najbolji tim za farbanje grafita i dobivat će maksimalnu zaradu u organizaciji i samim tim turf tim će dobiti velike bonuse. Sto ćemi pomoći da doguram svoju organizaciju na 100% u mom mandatu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
->Neće biti toksičnosti u organizaciji.
->Ubacit ću osobe koje znaju pravila za RP i bande.
->Dominirat ću getom sa svojim ljudima.
->Talačke će se odrzavati redovno i sve druge aktivnosti koje banda moze da radi.
->Imati ću dobre zamjenike koji će mi redovno pomagati.