Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pravilo dogadjaja 1.3 I ID 784 5179 18994

Status
Not open for further replies.
Your ID
2102
Players nickname
Nani_Armone
Suspect ID
784 5179 18994
Date of violation
Apr 10, 2022
Time of violation
18:10
Proofs
https://streamable.com/vklnd7

Mike.

Vendetta <3
Player
a to sto ti radis MG (pricas preko Discorda) i dosao si isto privatnim helikopterom a ne org vozilom tamo i tvoj drugar isto ic stvari pise u non rp radio?

Carlo LostHer

Purger Kuiz
Player
Korištenje VoIP programa kao što su Teamspeak, Skype, Discord i Ventrilo za komunikaciju s IC-om tijekom igre strogo je zabranjeno.

Nani_Armone

Player
Player
Trebao mi je POV za admine jer uvek napisu stavi POV na forum, nisam isao na taj event snimmio sam vas i otisao.
Pricam na diskrod jer nisam isao na event i radim ovo da namerno jer mi samo ID treba.

adrian422

EBK
Player
Okej on dobija mute ili demorgan za MG, vi dobijate warn na organizaciju za P.D 1.3 sa obizrom da je 3+ clana iste organizacije prekrsilo pravilo.
Sta ti jos nije jasno?
gde ti vidis 3 coveka u ljubicastom? 784 je u svoj odeci i napocetku se vide jos 2 coveka na otoku u zutom i plavom koje si ti doveo tamo prije pocetka, stavi POV cele situacije de se vidi da si ih ti doveo a ne da samo editas video stavis ostale..

maisony9

:)
Player
gde ti vidis 3 coveka u ljubicastom? 784 je u svoj odeci i napocetku se vide jos 2 coveka na otoku u zutom i plavom koje si ti doveo tamo prije pocetka, stavi POV cele situacije de se vidi da si ih ti doveo a ne da samo editas video stavis ostale..
784 je član ballasa koji je isto pravilo prekršio pored druge dvojice takođe iz ballasa.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom