. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Sve zavisi koja sam smena u skoli ako sam pre podne mogao bih od 15:00-18:00 a ako sam popodne onda od 9:00 - 12:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 2-5h
6. Vaš Discord: squipee
7. Vaše ingame ime: Gazim Squipee
8. Vaš ID: 41968
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Ja sam od početka moje rp karijere više voleo da radim u legalnim organizacijama samim tim i u Grandu i imam solidno iskustva tako da biram State-a
1.Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin jer bih voleo da napravim ovaj rp boljim tako sto cu ljudima pomagati oko njihovih problema i one koje krse pravila da ih kaznim.
2.Koje su vase prednosti?
Moje predonosti su to sto znam dosta pravila grada i dok budem bio admin naucicu ova preostala koja znam slabije. Zeljan sam da pomognem ljudima kojima je pomoc potrebna
3.Koje su vase najvece slabosti:
Ne volim nepravdu i jako lako se izvnerviram i to mi je najveca mana
4.Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno da hocu
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Ne posedujem ga.
6.Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji, ako bi postojao prijavio bi nekom visem adminu
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Sve zavisi koja sam smena u skoli ako sam pre podne mogao bih od 15:00-18:00 a ako sam popodne onda od 9:00 - 12:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 2-5h
6. Vaš Discord: squipee
7. Vaše ingame ime: Gazim Squipee
8. Vaš ID: 41968
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Ja sam od početka moje rp karijere više voleo da radim u legalnim organizacijama samim tim i u Grandu i imam solidno iskustva tako da biram State-a
1.Zašto želite postati admin?
Zelim da postanem admin jer bih voleo da napravim ovaj rp boljim tako sto cu ljudima pomagati oko njihovih problema i one koje krse pravila da ih kaznim.
2.Koje su vase prednosti?
Moje predonosti su to sto znam dosta pravila grada i dok budem bio admin naucicu ova preostala koja znam slabije. Zeljan sam da pomognem ljudima kojima je pomoc potrebna
3.Koje su vase najvece slabosti:
Ne volim nepravdu i jako lako se izvnerviram i to mi je najveca mana
4.Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno da hocu
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Ne posedujem ga.
6.Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji, ako bi postojao prijavio bi nekom visem adminu