Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

B0jke

Player
Player
Joined
May 5, 2022
Messages
47
Ime naše porodice: Hoshikage

Leader porodice: Bojke Palicca ID 23807

Broj kuće porodice: 1410

Discord Leadera Porodice: B0jke#4115

Forum Link od vlasnika porodice: B0jke

Istorija porodice:

Hoshikage: Uspon iz Tokija do Grand RP
Porodica Hoshikage, osnovana 1950-ih u Tokiju, bila je poznata kao jedna od najmoćnijih mafijaških organizacija u Japanu. Njihova reputacija se gradila kroz godine strateških poteza, preuzimanja kontroli nad ključnim industrijama i rešavanja rivalstava. Na čelu porodice stajao je Bojke Palicca, lider poznat po svojoj strateškoj genijalnosti i nepopustljivosti.
Krajem 1980-ih, situacija u Japanu postala je sve složenija zbog porasta rivalnih organizacija i političkih pritisaka. Da bi obezbedili svoju budućnost i preživeli, Hoshikage je odlučila da iskoristi naprednu tehnologiju i tajne metode za prelazak u novi svet. Ovaj plan je uključivao otvaranje portala koji će ih odvesti iz Tokija direktno u Grand RP.
Po dolasku u Grand RP u 1990-ima, porodica Hoshikage je shvatila da će im biti potrebno vreme i strategija da se prilagode i uspostave svoju moć u ovom novom svetu. Grad je bio prepun rivalnih frakcija i moćnih igrača, a njihova ambicija je bila jasna – da postanu jedna od top 10 najmoćnijih organizacija u Grand RP.
Stvaranje Infrastrukture:
Po dolasku, Hoshikage je odmah započela sa izgradnjom infrastrukture potrebne za svoje operacije. Koristili su svoje prethodno znanje i resurse da uspostave baze, regrutuju ključne članove i postave temelje za svoje delovanje u gradu.
Formiranje Saveza i Strategija:
Bojke Palicca, sada u novom telu kao žena zbog radikalnih medicinskih procedura koje su koristili tokom prelaska, prepoznala je važnost formiranja saveza s uticajnim frakcijama i pojedincima u Grand RP. Kroz mudre pregovore i strateške dogovore, porodica je uspela da izgradi snažne veze i obezbedi podršku koja im je bila potrebna.
Preuzimanje Kontrole:
Hoshikage je planirala precizne i ciljne operacije za preuzimanje kontrole nad ključnim sektorima u Grand RP, uključujući kriminalne aktivnosti, trgovinu i politički uticaj. Njihova sposobnost da efikasno upravljaju različitim aspektima života u gradu omogućila im je da brzo napreduju.
Osvajanje Reputacije:
Da bi se osigurali kao ozbiljan igrač u Grand RP, Hoshikage je organizovala spektakularne događaje i uspešne operacije. Njihova prisutnost je postala neizbežna, a reputacija im je omogućila da steknu poštovanje i strah među rivalima.
Kontinuirana Adaptacija:
Dinamičnost Grand RP zahtevala je stalnu prilagodbu. Hoshikage je redovno ažurirala svoje strategije kako bi ostala korak ispred svojih protivnika i nastavila da širi svoj uticaj.

Nadam se da vam ova priča odgovara i da će obogatiti vaše roleplay avanture u Grand RP!

Pravila Porodice:
1: Nema krsenja Gradskih Pravila - opomena - pa suspand - pa kick
2: Nema vredjanja Clanova porodice kao i bilo kojih drugih igraca u gradu - Kick
3: Nema kradje familijarnih stvari i ubijanja izmedju clanova - Suspend - pa kick
4: Ne odazivanje i ne dolazenje na evente - Upozorenje - 3 upozorenja - Suspend

Rankovi:

10.Oyabun (Glavni vođa)
9.Kobun (Desna ruka Oyabuna)
8.Shatei (Viši član)
7.Saiko-komon (Savjetnik)
6.Waka-gashira (Mladi vođa)
5.Kyodai (Stariji član)
4.Shingi (Razina ispod Kyodai)
3.Shingi-bucho (Vođa grupe)
2.Boryokudan (Obični član)
1.Kobun-hai (Pristupnik/novajlija) / suspend
Fam outfit:
Logo:
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom